Haberler

Doçent ile Katil Zanlısı Profesör Arasında "Kadın" Husumeti

Güncelleme:

Öldürülen Doç. Dr. Özdemir ile katil zanlısı Prof. Ahmet G. arasında 'aynı kadına ilgi duymalarından kaynaklanan bir husumet' olduğu ileri sürüldü.

Üniversitedeki odasında boğazı kesilerek öldürülen Konya’da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir ile, yapılan takip sonucu cinayet şüphelisi olarak yakalanmasıyla ilk ifadesinde cinayeti itiraf eden katil zanlısı Ahmet G arasında, aynı bölümlerde görev yapmalarına karşın husumet olduğu iddia edildi. Husumetin iki öğretim üyesinin fakültede aynı kadına ilgi duymalarından kaynaklandığı ileri sürüldü.

"AYNI KADINA İLGİ DUYUYORLARDI" İDDİASI

Konya Selçuk Üniversitesi (SÜ) Çevre Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in öldürülmesi olayını soruşturan polis, üniversitenin Mühendislik Mimarlık Fakültesinden bir profesörü şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen Ahmet G., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Konya'da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir, üniversitedeki odasında boğazı kesilerek öldürüldü.

EŞİNDEN 6 AY ÖNCE BOŞANDI

Eşinden 6 ay önce boşanan 2 çocuk babası Doç. Dr. Celalettin Özdemir'den 2 gündür haber alamayan yakınları merak edip gidebileceği her tarafı aradı, bulamayınca da görev yaptığı Selçuk Üniversitesi yetkililerine durumu iletti.

2 GÜN HABER ALINAMAYINCA ODASI İNCELENDİ

Mühendislik Fakültesi'ndeki arkadaşları da kendisini 2 gündür görmediğini söyleyince Alaeddin Keykubat Kampusu Mühendislik Fakültesi binasındaki odasında inceleme yapmak için giden görevliler kapının kilitli olduğunu gördü. Ancak içerden koku geldiğini fark eden görevliler çilingir çağırarak kapıyı açtırdığında Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in kanlar içinde cesediyle karşılaşıldı.

ODASINDA BOĞAZI KESİLMİŞ

Polis ve savcı tarafından yapılan incelemede Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in boğazının kesildiği ve vücudunda bıçak darbeleri saptandı. Otopsi için cesedi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

PROFESÖR 2 GÜNDÜR EVİNE GİTMEMİŞ

Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in cesedinin bulunmasının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, SÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Ahmet G.'nin 2 gündür evine gitmediğini belirledi. Ahmet G.'nin peşine düşen polis, şüpheliyi merkez Karatay ilçesinde gözaltına aldı. Daha sonra Profesör Ahmet G. suçunu itiraf ederek, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Selçuk Üniversitesi Selçuk Üniversitesi Celalettin Özdemir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (263)

canan:

ah şu üniversite hocaları , kırk defa söyledik öğrencilerin canını yakmayın ,notla tehdit etmeyin,eminim bunu yapan kendi öğrencilerinden biridir :( çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

83
18
yanıtYanıtla
ZENNUBEhz_25@hotmail.com:

NE DEMEK KARDEŞİM ÖĞRENCİ ÇALIŞSIN HAKETTİĞİNİ ALSIN.ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ ÖĞRENCİLERİ NOTLA ONLA BUNLA ASLA TEHTİD ETMEZ.DÜRÜST OLALIM BİRAZ

yanıt0
yanıt0
KÜBRA:

OKUL NEKADAR PİS KOKUYORSA... O KOKU FARKEDİLMEDİ...

69
8
yanıtYanıtla
konyalı sanayicimurat.kara42@hotmail.com:

konyamın üniversitesi senin kadar iğren kokmaz merak buyurma mahlukat sın sen bilesinki pis kokan bir yere parfüm sıkılır ki koku dağılsın yani okul o kadar temiz ve güzel kokuyor ki odadaki koku kendi içinde hapsolmuş mahlukat anladııııııııııııııı

yanıt0
yanıt0
KÜBRAkubra89_89_8900@hotmail.com:

TAMAM ANLADIM... OKULUN KÖTÜ KOKUSUNU PARFÜM SIKARAK GİDERİYORSUNUZ .. ANLADIM .

yanıt0
yanıt0
NURULLAH:

AKP hükümeti geldi,insanlarin ahlak düzenini kültürümüzü bozdu,tv deki programlar diziler,güzelim türkiyeyi yasanilmaz hale getirdi, siz oy vermeye devam edin

17
33
yanıtYanıtla
doğrucuthe_de_ja_vu@hotmail.com:

Her haltı akp ye bağlamasanız şaşarım.

yanıt0
yanıt0
göktürkugur@gmail.com:

evet türkiyede ölen insanlar var. sen bu olayı akp gibi sığ bir düşünce içine sığdırman çok alakasız ve anlamsız diğer partilerin parmağı yokmuydu provkavatif olaylarda gezi parkında dış güçlerin parmağı yokmuydu be ml herif. olayı anlayın be artık ....... hükümetin başıda kim olursa olsun a veya b partisi olay türk milletinin önünü kesmek uyutmak o dediğin dizilerle flimlerle.. örneğin muhteşem yüzyıl padişalar haremden çıkarmamışlar... bunuda mı akp yapıyo ml herif...

yanıt0
yanıt0
alialiduran30@hotmail.com:

Eskiden ne güzeldi memleket. TVlerde hiç ahlaksızlık yoktu. Star-Teleon-Şifreli Cine5 - Emanuel yoktu.. Eskiden herkes mutlu mesut istediği üniversiteye girip baş örtüsüyle okuyordu. Eskiden Hastanelerde hiç sıra yoktu. her gün medyada enflasyon canavarı tasvirli ejderhayı görmezdik. Eskiden... eskiden...Sen neden bahsediyorsun eskiyi hepimiz çok iyi biliriz. ne saçmalıyorsun nurullah....

yanıt0
yanıt0
Avrupalimetin@web.de:

Barbar türkler

10
38
yanıtYanıtla
Tüm 263 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title