Haberler

Doç. Dr. Gökoğlu: Çıralı'daki Köpüklenme Normal

Akdeniz Üniversitesi'nden Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Antalya'da dün etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına sonrası Çıralı sahilinde oluşan aşırı köpüklenme ile igili, "Endişe duyulacak bir şey yok, normal" dedi.

Akdeniz Üniversitesi'nden Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Antalya'da dün etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına sonrası Çıralı sahilinde oluşan aşırı köpüklenme ile igili, "Endişe duyulacak bir şey yok, normal" dedi.

Antalya'nın özellikle batı ilçelerinde dün şiddetli yağmurun yanı sıra fırtına etkili oldu. Fırtına, Kemer İlçesi'nde ise saatte 155 kilometre hıza ulaştı. Kemer sınırlarındaki dünyaca ünlü Çıralı sahillerinde de yoğun köpük oluştu. Dalgalarla birlikte kıyıya biriken yoğun köpük, endişeye neden oldu.

Çıralı'da yaşanan köpük olayının normal olduğunu söyleyen Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, şiddetli fırtına, Çıralı'nın hem kuzey hem de güneyinin kayalık olması, dalgaların kayalıklara hızla çarpması nedeniyle köpüklenmenin tam plaja denk geldiğini açıkladı. Çıralı'da kirlilik veya benzeri endişe duyulacak durum olmadığını belirten Doç. Dr. Gökoğlu, "Endişe duyulacak bir şey yok, normal" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Mehmet Gökoğlu Antalya Çıralı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title