Haberler

Doç. Dr. Deniz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Yaptığı çalışmalarla önemli işlere imza atan Doç. Dr. Naim Deniz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Yaptığı çalışmalarla önemli işlere imza atan Doç. Dr. Naim Deniz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Diyarbakır'da doğan Doç. Dr. Deniz, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora öğrenimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ekonometri Anabilim Dalı'nda tamamlayan Deniz, özel sektörde yöneticilik yaptıktan sonra, 1993 yılında Harran Üniversitesi'nde görev aldı. Harran'da bölüm başkanlığı, dekan yardımcılığı ve dekanlık yaptı. 2007 yılından itibaren de İstanbul'da vakıf üniversitelerinde öğretim üyeliğine devam ediyor.

Deniz, akademisyenliğinin yanı sıra, mali müşavirlik, sektörel eğitimler, dış ticaret, yatırım, finans danışmanlığı, proje danışmanlığı ve bilirkişilik görevini de yürütmekte. Öğrenciliğinden itibaren çeşitli vakıf, dernek ve STK'larda görev alan Deniz, İstanbul Finans Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Komisyonu, kent konseylerinde ve yerel yönetimlerde yer aldı. Birçok kongre, sempozyum ve bilimsel çalışmalarda kurul üyelikleri ve hakemlik yapan Deniz'in eğitim, ekonomi, kültür, sosyal yapı, finans, alan araştırmaları ve göç konularında bir çok bilimsel çalışma ve yayınları mevcut.

Bölge hakkında bir çok çalışması mevcut olan Deniz, yerel, ulusal medyada yazılı ve görsel çalışmaları ile çözüm süreci ile ilgili etkin faaliyetlerde bulundu. Ocak ayında "Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği" çalışmaları çerçevesinde çözüm süreci ile ilgili 80 sayfalık rapor hazırlayıp Cumhurbaşkanlığı ve basınla paylaşmıştı.

Deniz, Türkiye Genç İşadamları Derneği tarafından verilen 'Katılımcı Ödülü', 'Danışmanlık Ödülü', Ekonomi Bakanlığı'na bağlı İhracatı Geliştirme Merkezi'nin 'Danışmanlık Ödülü', Türk Demokrasi Vakfı tarafından 'Eğitimcilik Ödülü' ile TRT tarafından verilen 'Programcılık Ödülü'ne sahip. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Üniversitesi Harran Üniversitesi Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Özdiyarbakırlılar:

diyarbakırlı tüm hemşerilerimizin aday adaylığını tebrik ederiz, Diyarbakırda hdp endeskli elazığ karakoçanlı akedemisyenlerin ak partiden aday adayı olmasını istememekteyiz. . genel merkezin ve il başakanlığının dikatine,

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title