Haberler

Doç.dr. Cemal Taşdemir, AK Parti İçin İstifa Etti

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Cemal Taşdemir, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Üniversitedeki görevinden istifa etti.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Cemal Taşdemir, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Üniversitedeki görevinden istifa etti.

Doç.Dr. Cemal Taşdemir'in önümüzdeki günlerde AK Partiye giderek adaylık başvurusunda bulunması bekleniyor.

Aday adaylığı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Doç. Dr. Cemal Taşdemir, "Malatya İnönü Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak çalıştığım dönemde Üniversitenin akademik açıdan en iyi noktaya gelmesi için gayret gösterdim. Artık, Malatya'yı Ankara'da temsil etmem gerektiğini düşünerek aday olmaya karar verdim. Önümüzdeki günlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için başvurumu yapacağım" dedi.

CEMAL TAŞDEMİR KİMDİR ?

01.08.1973 yılında Malatya 'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. 1993 yılında başladığı İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. 2001 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalında Araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2002 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda başladığı üroloji ihtisasını 2006 yılında tamamlayarak üroloji uzmanı oldu. 2007-2009 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesi'nde üroloji uzmanı olarak mecburi hizmetini yaptı. 2009 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başladı. 2009-2010 yılları arasında İstanbul GATA Haydarpaşa Hastanesi'nde tabip asteğmen olarak askerlik görevini ifa etti. 2011 yılında TUBİTAK yurt dışı doktora sonrası araştırma bursunu kazanıp 1 yıl süreyle Case Western Reserve Üniversitesi'nin Üroloji Anabilim Dalında ( Ohio/ ABD) araştırmacı olarak görev yaptı. 2013 yılında doçentlik unvanı aldı. 2014 yılında İnönü Üniversitesi'nin Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Fizyoloji Anabilimdalı'nda doktora programına başladı. 2009-2015 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilimdalı'nda öğretim üyesi olarak çalışırken birçok üroloji uzmanı mezun etti ve yüksek lisans öğrencisine tez danışmanlığı yaptı. Bilimsel açıdan birçok ulusal ve uluslar arası proje, makale ve kitap bölüm yazarlığı mevcuttur. Yabancı dili İngilizcedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title