Haberler

Dkmp Bölge Müdürü Bartın'da İnceleme Yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit Bartın’ı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit Bartın'ı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Bartın' da ilk olarak Ulus Ziyaretçi Merkezi ile Etnografya Müzesi'nde incelemelerde bulunan DKMP 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit'in ziyaretlerine Bölge Müdür Yardımcısı Selim Yalçınkaya ile Milli Parklar Şube Müdürü Erol Büyükdoğan iştirak etti. Ardından Bartın İl Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden Hasan Başyiğit, Bartın Şube Müdürü İlksen Ateşoğlu'ndan bilgi aldı. Bartın İl Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Balamba ve Ahatlar Tabiat Parkları'nda incelemelerde bulunan Başyiğit Bartın ziyaretleri kapsamında son olarak DKMP Amasra Şefliği ile Amasra Ziyaretçi Tanıtım Merkezi'ne ziyaretleede bulundu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bartın Amasra Ulus Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title