Haberler

Dizisi Kaldırılan Aslı Enver İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

'Bana Artık Hicran De' isimli dizi için 5 kilo veren, aylarca vitray kursuna giden güzel oyuncu, "Dizi bitince inancım kırıldı" dedi.

Oyuncu Aslı Enver, yeni bir projeyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Sezon başında büyük umutlarla başladığı Bana Artık Hicran De isimli dizi 4 bölümde final yapınca, Enver bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.

"İNANCIM KIRILDI"

Hicran karakteri için aylarca çalışan Enver şöyle konuştu: "Bu durum oyuncuyu etkiliyor. Bir kere inancın kırılıyor. Hicran için 5 kilo verdim, 4 ay vitray öğrenip, kamyon kullandım. Aylarca kaşımı aldırmadım, saçımı boyattım. Çok emek verdim, karşılığını göremeyince çok üzüldüm."

YEMEK TARZIM EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞTİ

Meslektaşı Birkan Sokullu ile mutlu bir evliliği olan Enver, "Ye­mek tar­zım ev­len­dik­ten son­ra de­ğiş­ti. Kar­bon­hid­ra­tı ha­ya­tım­dan çı­kardım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Aslı Enver Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (5)

İstanbul aşığıMobil-IOS:

Karı koca çok güzeller. Boşverrrr mutlu yol aşık ol yeter.

33
2
yanıtYanıtla
komikmobilWeb@haberler.com:

dudaklarini dolgun gostermek icin surekli one dogru cikarip burnunu geriye dogru yaparsa ve 30 yasindaki kadini 18 lik genc kiz rolune koyarsaniz cidden ortaya komik bi goruntu cikiyo tabi izlenmez ki asli enver gayet guzel hos bi kadin roller yanlis

16
8
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Dogal güzel çok az ülkemizde, Aslı Enver bunlardan biri. . . Çok da sempatik, bu sempatik hali onu daha da güzel kılıyor.

23
1
yanıtYanıtla
elci:

üzüldüm

11
4
yanıtYanıtla
trabzonlu:

takma kafanı aslı sen daha güzel işler yapacaksın sen bi starsın

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title