Haberler

Dizi Setinde Yasak Aşk!

Güncelleme:

"Bir Çocuk Sevdim" dizisinin başrol oyuncusu Gülcan Arslan'la ilgili dedikodu, gündeme bomba gibi düştü.

"Bir Çocuk Sevdim" dizisinin başrol oyuncusu Gülcan Arslan ile dizinin evli yönetmeni Cevdet Mercan'ın birlikte olduğu iddiası, son günlerde dizi sektörünün en çok konuşulan dedikodularının başında geliyor.

İddiaya göre 26 yaşındaki oyuncu Gülcan Arslan ile dizi yönetmeni 46 yaşındaki Cevdet Mercan, geçen sezon Ayvalık'ta çekilen "Her Şeye Rağmen" dizisinde yakınlaştı.

Ardından Cevdet Mercan yeni dizisi "Bir Çocuk Sevdim"de özellikle Arslan'ın oynamasını istedi. Bir çocuk Sevdim dizisinde başrollerden birini alan Gülcan Arslan, dizide Mine karakterini canlandırmaya başladı.

Dizi setinde zamanla Arslan ile Mercan'ın ilişkisi ilerledi. İkili, sette de ilişki yaşadıklarını saklamamaya başladı ve zaman zaman el ele oturup birbirlerine sarılıp samimi görüntüler verdi. Bu yasak aşk nedeniyle, bir kız çocuğu babası olan Mercan'ın 20 yıllık evliliğinin de bitme noktasına geldiği öne sürüldü.

Gülcan Arslan geçen ağustos ayında "Bir Çocuk Sevdim"in çekimleri öncesi BKM Mutfak'ın oyuncusu Şahin Irmak'tan ayrılmış, ancak geçen haftalarda Irmak ile tekrar birlikte görüntülenmişti. Fakat ikilinin yeni denemeleri de kısa sürdü. Arslan'ın tekrar Mercan ile beraberlik yaşadığı, dizi setinde kulaktan kulağa dolaşıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cevdet Mercan Gülcan Arslan Şahin Irmak Ayvalık Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title