Haberler

Dizer'den 'Birliktelik Vurgusu

Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Tokat’ın kalkınması için birlikte hareket etmeyi arzuladıklarını ifade ederek, “Burada gazetecilere de önemli görevler düşüyor” dedi.

Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Tokat'ın kalkınması için birlikte hareket etmeyi arzuladıklarını ifade ederek, "Burada gazetecilere de önemli görevler düşüyor" dedi.

Tokat Gazeteciler, Televizyoncular, Radyocular Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Basın İlan Kurumu Tokat Şubesi Müdürü Erdem Kaplan, Güneş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktürk ve Tokat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezai Kaymak, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer'i ve Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe'yi makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Sekreter Gökçe, İl Özel İdaresi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra heyet 4 Nisan'da yapılan seçilmede tekrar İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçilen Adem Dizer'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Dizer, Tokat'ın kalkınması için hep birlikte hareket etmeyi arzuladıklarını ifade ederek, "Burada gazetecilere de önemli görevler düşüyor. Yaptığımız işleri kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Basın İlan Kurumu Tokat Şubesi Müdürü Erdem Kaplan ise İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer'e ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe'ye 'Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale' isimli kitap hediye etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aktürk Recep Gökçe Tokat Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title