Haberler

Diyetisyen Gözetiminde 3 Ayda 27 Kilo Verdi

Bolu'da fazla kilolarından rahatsız olan ve zayıflamak için diyetisyene başvuran Mehmet Temiz, 3 ayda 27 kilo verdi.

Bolu'da fazla kilolarından rahatsız olan ve zayıflamak için diyetisyene başvuran Mehmet Temiz, 3 ayda 27 kilo verdi.

Kentteki özel bir hastaneye obezite şikayetiyle başvuran 36 yaşındaki Temiz, diyetisyen tarafından uygulanan 3 aylık tedavinin ardından 105 kilodan 78 kiloya düştü.

Mehmet Temiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 ayda gerçekleşen büyük değişimin hem kendisini hem de çevresindekileri şaşırttığını belirterek, "Çok mutluyum, hayata bakış açım değişti. Bu gerçekten gerekiyormuş. Ailem ve çevrem çok şaşırdı. Şu anda tanıyamıyorlar. Kilo her zaman bir insan için zarar, ben bunun farkına vardım. İnşallah herkes istediği gibi bir kiloya sahip olur" diye konuştu.

Kilo vermek için çok büyük bir kararlılık gösterdiğini vurgulayan Temiz, verdiği kararlarla da bunu başardığını söyledi.

Mehmet Temiz'in hastaneye başvurduğunda çok ciddi sağlık problemleri olduğuna değinen Sağlıklı Yaşam ve Diyet Uzmanı Tuğba Yüzüak ise "Özellikle de karaciğer yağlanması vardı. Karaciğer enzimleri çok yüksekti ve kolesterolü vardı. Diğer kiloya bağlı hastalıklar da vardı" ifadesini kullandı.

İlk amaçlarının Temiz'in değerlerini normale döndürmek olduğunu kaydeden Yüzüak, şöyle devam etti:

"Diyet, Mehmet Bey için bir lüks değil zorunluluktu. Acil kilo vermesi gerekiyordu. O yüzden ilk amacımız değerlerini düşürmek oldu. Sürekli tetkikler yaparak, bu değerleri gözlem altında tuttuk. Düşürmeye çabaladık. Mehmet Bey, bize gelerek mide küçültme operasyonu hakkında bilgi almak istediğini söyledi. Biz de 'diyetle deneyelim, eğer yol kat edemezsek operasyon yapılsın' dedik ama Mehmet Beyin çok güzel bir azmi ve başarısı oldu. Güzel bir ekip çalışması yaptık. Umduğumuzun da çok üzerinde bir başarı gördük. Yolumuza bu şekilde devam ettik. Artık sağlıklı seviyedeyiz. Şu anki çalışmamız bu kilonun korunması yönünde olacak. Bize geldiğinde 105 kiloydu, şu anda 78 kilo."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Temiz Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title