Haberler

Diyarbekirspor Ligin İkinci Yarısına Kötü Başladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da moraller bozuk.Payasspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli 2 puan kaybına uğrayan ve puan cetvelinde 4.sıraya gerileyen Diyarbekirspor’da yüzler gülmüyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da moraller bozuk.

Payasspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli 2 puan kaybına uğrayan ve puan cetvelinde 4.sıraya gerileyen Diyarbekirspor'da yüzler gülmüyor. Diyarbekirspor teknik direktör Namık Altunsoy, maçta etkili olan rüzgarın oyunu etkilediğini ancak bunu mazeret olarak kabul etmediklerini söyledi.

İstedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını belirten Altunsoy, "Kamp dönemindeki hazırlık maçlarında oyun olarak umut vermiştik. Ne yazık ki bu olumlu görüntüyü Payas'ta tekrarlayamadık. Beklediğimizden kötü oynadık. Liderin kaybettiği haftada böyle bir lüksümüz yoktu" dedi.

Kötü oyuna rağmen pozisyonlar yakaladıklarını anlatan Altunsoy, bay haftasında iyi çalışıp Kahramanmaraş Belediyespor maçına odaklanacaklarını ifade etti.

Altunsoy, "Kötü oynamamıza rağmen topumuz direkten döndü ve net pozisyonlar kaçırdık. Elimize geçen fırsatı teptik. Bu haftayı bay geçireceğiz. Fikstür böyle çekilmiş, yapılacak bir şey yok. 31 Ocak'ta kendi sahamızda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağız. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekir. Bu anlayışla hazırlanacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title