Haberler

Diyarbekirspor'dan Çifte Transfer Atağı

Diyarbekirspor, transferde çifte hamle gerçekleştirdi.

Diyarbekirspor, transferde çifte hamle gerçekleştirdi.

Ceyhun Demircan'ın geçen sezondan kalan 6 maçlık cezası nedeniyle deneyimli bir kaleci ile anlaşılmasını isteyen teknik heyetin talebi üzerine Eyüpspor'un kalecisi Lokman Atakol ile anlaşma sağlandı. Tunç Behram'ın geçen sezondan kalan 6 maçlık cezasından dolayı forvete de takviye isteyen teknik heyetin talebiyle Çatalcaspor'dan forvet Alp Er Tunga ile de anlaşmaya varıldı. Prensipte anlaşılan bu oyuncuların yarın sözleşme imzalayarak Bolu Esentepe'de start alacak ikinci etap kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

Mardinli olan ve bugüne kadar bir çok 2. ve 3. Lig takımında oynayan Lokman, geçen sezon Eyüpspor'da şampiyonluk yaşadı. Adana Demirspor ile anlaşan ve bir süredir bu takımın kampında yer alan Lokman, Diyarbekirspor ile anlaşınca Adana ekibinden ayrıldı.

Geçen sezon 3. Lig ekibi Çatalcaspor'da 7 gol kaydeden 23 yaşındaki Alp Er Tunga'nın ise hava hakimiyeti ve rakip savunmaları yıpratan özelliklere sahip olduğu kaydedildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alp Er Tunga Eyüpspor Behram Ceyhun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title