Haberler

Diyarbakırsporlu Taraftarlar, Okkan'ı Unutmadı

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001’de silahlı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdürü A. Gaffar Okkan ve 5 koruma memuru, ölümlerinin 13. yıl dönümünde, Diyarbakırspsor Azrailler Grubu Derneği’ne üye bir grup taraftar tarafından anıldı.

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de silahlı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdürü A. Gaffar Okkan ve 5 koruma memuru, ölümlerinin 13. yıl dönümünde, Diyarbakırspsor Azrailler Grubu Derneği'ne üye bir grup taraftar tarafından anıldı.

Yenişehir ilçesi Şehitlik semti Sezai Karakoç Bulvarı'nda, Emniyet Müdürü A. Gaffar Okkan'ın ve 5 koruma memurunun şehit olduğu olayın yaşandığı yerde yapılan basın açıklamasına, Diyarbakırspsor Azrailler Grubu Dernek Başkanı Ramazan Tugay ve çok sayıda taraftar katıldı. 'Gaffar Okkan'a uzanan eller kırılsın' sloganı atan taraftarlar, ellerinde Okkan'ın resimlerini taşıyarak basın açıklaması düzenledi. Diyarbakırspsor Azrailler Grubu Derneği adına basın açıklamasını okuyan Bercan Demirpolat, "Geldiği günden şehit edildiği ana kadar, halkla iç içe yaşayan Ali Gaffar Okkan ve 5 silah arkadaşı, karanlık ve kirli ellerin sıktığı mermiler ile şehit edildiler" dedi.

Gaffar Okan'ın barış için halkla iç içe yaşadığını belirten Demirpolat, "Barış için halkla iç içe yaşayan ve bunda büyük bir mücadeleyle başarı elde eden Ali Gaffar Okan, karanlık ve kirli elleri rahatsız etmiş hain bir suikast sonucu, 5 arkadaşı ile şehit edilmişti. Diyarbakırsporluluğu ve halkla yakın ilişki içerisinde olması sebebi ile gönüllere taht kuran Gaffar Okkan, Diyarbakır'da yüz binlerin katıldığı cenaze töreni ile ebediyete uğurlanmış, aradan 13 yıl geçmesine rağmen, ne Diyarbakırlılar ne de Diyarbakırspor taraftarları Gaffar Okkan'ı unutamıyor. Bizler Azrailler Grubu olarak, o tetiği çekenleri ve o emri verenleri lanetle kınıyor, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan ve 5 arkadaşını rahmetle anıyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor Azrailler Grubu Derneği'ne üye taraftarlar, yaptıkları 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, slogan atarak dağıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakırspor Yenişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
title