Haberler

Diyarbakırspor Kulüp Yöneticilerinden Anlı'ya Ziyaret

Güncelleme:

Diyarbakırspor Kulüp yöneticileri ve sporcular Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı'yı ziyaret etti.

Diyarbakırspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Asbaşkan İhsan Yapıcı, Teknik Direktör Fethi Çokkeser, Takım Kaptanı Erhan Kurt ve beraberindeki sporcularla birlikte Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı'yı ziyaret etti.

Ziyarette Anlı, kulübün Diyarbakır'ı daha iyi yerlerde temsil etmesini umduğunu belirterek, "Takımımız Diyarbakır için büyük bir kazançtır" dedi. Anlı, tüm kulüplerin başarılı olmasını istediklerini bu başarının sadece futbolda değil diğer branşlarda da sürmesi temennisinde bulundu. Anlı, "Çok ciddi bir genç nüfusumuz var. İstiyoruz ki hepsi bir şekilde sporla buluşsunlar. Sporla enerjilerini, birikimlerini, pozitif yönde değerlendirsinler ve bir takım ruhu oluştursunlar. Yani kolektif bir çalışma, bir disiplinle hep beraber bunu şehrimize kazandıralım" diye konuştu.

Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul da Amedspor'un başarısından dolayı kutladığını ifade ederek, "Büyük bir performansla takım gruplara kaldı. Kupada Büyükşehir Belediyespor, yeni ismi ile Amedspor oldu. Bundan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek istiyoruz" dedi. Kentin iki önemli takımının hak ettiği yerde olmadığını ifade eden Doğrul, "Geçmişte çok iyi yerlere imza atmışken, bugün amatöre kadar düşmüş olması hepimizi derinden yaraladı" dedi. Kentin daha iyi bir imajı için çaba göstereceklerini ifade eden Doğrul, "Amedspor'un 1. Lige çıkması, Diyarbakırspor'un da 2. Lige çıkması sokakta çok iyi bir hava yaratacaktır" dedi.

Takım Kaptanı Erhan Kurt ise takım olarak daha iyi yerlere layık olduklarını ifade etti. Kurt, "En üst liglerde temsil edilmesini biliyoruz. Takım arkadaşlarımızla, teknik ekibimizle beraber elimizden geldiğince bu çaba doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Mali desteğinizle, şehirle bütünleşerek sezon sonunda güzel bir şampiyonluğu bu şehre hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Çıkışta Kulüp yöneticileri Eşbaşkan Anlı ve Gültan Kışanak'a Diyarbakırspor'un formasını hediye etti.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Erhan Kurt Fırat Anlı Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title