Haberler

Diyarbakırspor Kulüp Binasını Talan Etmişler

Güncelleme:

Önceki gün kulüp binası belediye tarafından yıktırılan eski Diyarbakırspor'da acı gerçekler ortaya çıktı.

Önceki gün kulüp binası belediye tarafından yıktırılan eski Diyarbakırspor'da acı ve ibret verici gerçekler ortaya çıktı. Kulübün klimalarına kadar tüm eşyalar talan edilirken, logosuna bile haciz konuldu.


Eşyalar Kayıp

Büyükşehir Belediyesi tarafından yıktırılan Diyarbakırspor'un 25 yıllık binasında yürek dağlatan manzaralar ve bazı gerçekler ortaya çıktı. Tarihi kulübün adeta talan edildiği belgelendi.

Yapılan araştırmalara göre kulübe ait 1 milyon TL'den fazla maddi değeri olan eşyalar talan edildi, batan geminin son malları gibi parasal değeri olan ne varsa yağmalandı.
Talan olayının kulübün amatör lige düştüğü 2012 yılı ile 2015 yılları arasında yapıldığı envanter kayıtlarındaki bilgilerden anlaşılırken, bu eşyalar arasında televizyonlar, bilgisayarlar, mobilyalar dikkat çekti.

Para Eden ne Varsa Sattılar
Kulübe ait otobüslerin de başkalarına ucuz rakamlarla satıldığı ya da alacaklı olan personel tarafından alıkonulduğu öğrenilirken, aynı yağmalama Seyrantepe'deki idman sahasında da ortaya çıktı.


Maddi değeri olan elektrik kablolarına kadar, önemli malzemelerin kayıplara karışması şaşkınlık yaratırken, bunlar arasında maddi değeri yüksek olan elektrik jeneratörü de var.

Kulübün Logosuna Haciz Konuldu

Talan ve yağmalama olaylarından daha acı olan olay ise kulübün onuru olan logosuna bile haciz konulması oldu. Kulüpten alacaklı olduğunu iddia eden eski kulüp müdürü ve kayyum başkanı N.U'nın Türk Patent Enstitüsü nezninde dava açarak kulübün logosuna yaklaşık 100 bin TL değerinde haciz ve icra uyguladığı ortaya çıktı.

Bu kişinin kayyum sürecinde mahkeme kulüple sorunlu olan kişileri atamak istemediği için formalite olarak icra ve hacizi kaldırdığı, kayyum görevi tamamlandıktan sonra tekrar haciz ve icra işlemi başlattığı belirtildi.

Son Futbolcular Farklı Rakamlarla Satıldı

Bir diğer talan ve vurgun ise kulübün amatöre düşmesinden sonra futbolcular konusunda yaşandı. TFF üzerinde lisansı olan 40'a yakın futbolcudan taliplisi olanların belli rakamlar karşılığında başka kulüplere satıldığı belirtildi. Bu futbolculardan 5'inin 2013-2014 sezonu başında Yeni Diyarbakırspor'a, diğer isimlerin de başka kulüplere satıldığı ifade edildi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakırspor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title