Haberler

Diyarbakırspor, İstanbul'a 3 Puan İçin Gitti

Güncelleme:

Hedefini doğrudan şampiyon olarak 2.Lig'e çıkmak şeklinde belirleyen Diyarbakırspor, Sancaktepe Belediyespor deplasmanına üç puan parolasıyla çıkacak.

3.Lig'de 2014-2015 sezonu yarın oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Geçen sezonki kadroda sadece 4 futbolcuyu tutan, kadrosunu yenileyen ve hedefini doğrudan şampiyon olarak 2.Lig'e çıkmak şeklinde belirleyen Diyarbakırspor, kendisi gibi iddialı olan Sancaktepe Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak. Bu sabah uçakla İstanbul'a giden Diyarbakırspor, ilk maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi başlamayı amaçlıyor.

Doğrul: Kazanmak İçin Gidiyoruz

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, şampiyonluk hedefledikleri yeni sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. Doğrul, "İlk maçlar hem önemli hem zordur. Çünkü takımlar birbirini tanımıyor. Ancak hedefimiz şampiyonluk olduğu için iç saha dış saha ve rakip ayrımı yapmadan tüm maçlara kazanmak için çıkacağız. İstanbul'da taraftar sıkıntımız yok. Maça gelecek taraftarlarımızdan centilmence takıma destek vermelerini istiyoruz" dedi.

Çokkeser Üst Lig Sözü Verdi

Teknik Direktör Fethi Çokkeser ise, transfere en erken başlayan ve transferi en erken tamamlayan takım olduklarını belirterek, "İyi kadro kurduğumuza inanıyoruz. Başkanımız Feyzi İlhanlı istediğimiz tüm şartları meydana getirdi. Mazeretimiz yok ve başarılı olmak zorundayız. Bu maça da iyi hazırlandık. İstanbul'daki muhteşem taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Lig uzun maraton ve bu maratonun sonunda üst lige çıkma sözü veriyoruz" şeklinde konuştu.

Maç Saat 16.30'da Başlayacak

Yeşil-Kırmızılı futbolcular da ilk haftadan itibaren tüm maçları final havasında görerek sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını ifade ederek taraftarları maça davet etti. Pazar günü Sancaktepe Belediye Stadı'nda oynanacak maçın başlama saati 16.30. Kırklareli'den İlker Güneş'in yöneteceği maçta Tekirdağ'dan Mehmet Ali Akkor ve Kırklareli'den Can Öztekin'in yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4.hakemi ise Tekirdağ'dan Murat Ceyhan.

18 Kişilik Kadroda Kimler Var?

Bu arada Diyarbakırspor, bugünkü maça 18 kişilik kadro ile gitti. Çekilen MR sonucu sakatlığının ciddi olmadığı belirtilen Abdullah Sönmez hazır olmadığı için kadroya alınmazken, Seyfettin, Hasan Güler, Hasan Üstünkaya, Yücel, Mehmet İpek, Eren, Halil, Gökhan İlhanlı ve Emre Bayram kafileye dahil edilmedi. 18 kişilik kadroda Ceyhun, Can, Fahrettin, Serdar Cansu, Serdar Alan, Serdar Karaduman ,Erhan, Mehmet, Erdinç, Ali, Enis, Gökhan Aydaş, Emre Karaman, Hasan Karaçengel, Atilla, Rıdvan, Mustafa ve İbrahim yer aldı.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Kırklareli Sancaktepe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title