Haberler

Diyarbakırspor Cezası Seyircisiz Oynama Ve Para

Güncelleme:

Spor Toto 3.Lig 2..Grupta mücadele eden Diyarbakırspor geçtiğimiz hafta evinde oynadığı ve 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama ve toplamda ise 11 Bin TL para cezası verdi.


Buna göre Diyarbakırspor'un 22.haftada evinde oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına seyirci alınmayacak.

Diyarbakırlı sporseverler 7 Mart 2015 tarihinde oynanacak olan 24.hafta karşılaşmasına kadar (Diyarbakırspor - Eyüpspor ) takımlarını yalnız bırakmış olacaklar.

PFDK KARARLARI: Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 12.02.2015 tarih ve 61 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir. "YENİ DİYARBAKIR A.Ş.'nin, 08.02.2015 tarihinde oynanan YENİ DİYARBAKIR A.Ş. - GÖLCÜKSPOR Spor Toto 3. Lig 2. grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada YENİ DİYARBAKIR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

Kaynak: Temsilci / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title