Haberler

Diyarbakırspor 1968 Gençleri Durmak Bilmiyor

Güncelleme:

Bölgesel amatör ligi kulüplerinden Diyarbakırspor 1968'in amatör liglerde mücadele edecek olan genç futbolcuları, idmanlarını sürdürüyorlar.

Bölgesel amatör ligi kulüplerinden Diyarbakırspor 1968'in amatör liglerde mücadele edecek olan genç futbolcuları, Antrenör Adem Yıldız nezaretinde yoğun tempolu bir şekilde idmanlarını sürdürüyorlar.

Beyaz Tebeşir sahasında futbolcularıyla saha içerisinde bir toplantı yapan Antrenör Adem Yıldız, daha sonra koşu ve kültür fizik hareketleri yaptırdı. Yeşil – Kırmızılı genç oyuncular Harp – İş sporlu ağabeyleriyle kıran kırana geçen maç oynadılar. Teknik ve taktik ağırlıklı maç zevkli ve çekişmeli bir ortamda oynandı. Antrenör Adem Yıldız, yaptığı açıklamada, "Amatör lig maçları başlayacağı için gençlerimizi fazlasıyla yoruyoruz ki. Maçlarda rahat bir mücadele versinler diye. Diyarbakırspor 1968 kulübü her geçen gün alt yapıya daha iyi hizmet veriyor" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Adem Yıldız Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title