Haberler

Dıyarbakırspor 1968 Gençleri Bayram Yapmadı

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) liginde mücadele eden Diyarbakırspor 1968 kulübü alt yapısında bulunan gençleri Kurban Bayramında bile idmanlarını aksatmadılar.

Diyarbakırspor 1968 Kulübünün alt yapısında bulunan genç futbolcular bayram sürecince Beyaz Tebeşir stadında antrenör Adem Yıldız nezaretinde antremanlarını yaptılar.

Kurban Bayramının her günü belirli saatlerde anteramanlarını aksatmadan yaptıklarını belirten Yeşil – Kırmızılı takımın alt yapı antrenörü Adem Yıldız, "Kulüp başkanımız Bedirhan Akyol, sağ olsun her türlü olanağı bizlere sağlamış. Bizlerde yeni gençlerimize kucak açtık. Onları takımlarımıza monte etmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Gençlerimizde büyük öz veriyle bayram bile olsun idmanlarına geldiler ve çalıştılar. Kadromuzdaki gençlerimiz her geçen gün daha iyi oluyorlar. Bizde onların gelişmesi için. Diyarbakırspor 1968 kulübü alt yapısının kapısı yetenekli gençlerimize açıktır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakırspor Adem Yıldız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title