Haberler

Diyarbakırlı Çocuklar Savaş Helikopterine Bindi

Güncelleme:

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı, 9 Ocak Perşembe günü Çermikli 50 öğrenciyi Diyarbakır'da ağırladı.

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı, Sosyal Destek Programı "Bilinçli ve Güvenli Yaşam Projesi" kapsamında 9 Ocak Perşembe günü Çermikli 50 öğrenciyi Diyarbakır'da ağırladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre astsubaylarla birlikte "Düğün Dernek" filmini izleyen çocuklar, Eşref Bitlis Helikopter Pisti'nde savaş helikopterine binme deneyimi yaşadı.

Genelkurmay ayrıca Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okul Komutanlığının kamuoyuna daha iyi tanıtımını sağlamak ve daha geniş aday kitlesi içinden öğrenci temin etmek maksadıyla; 24 Aralık 2013 - 3 Ocak 2014 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı lise ve dengi okullarda son sınıf öğrencilerine, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, İzmir, Kütahya'da tanıtım faaliyeti yaptı. Bugüne kadar 74 okulda yapılan tanıtım faaliyetinde, 323 idareci personel ve 7750 öğrenciye ulaşıldığı bildirildi.

-TERÖRLE MÜCADELEDE ŞEHİT OLAN DENİZ PİYADELERİ ANILDI-

Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığında ise 8 Ocak 1994 tarihinde Şırnak/Maden'de yapılan İç Güvenlik Harekâtı kapsamında, bölücü terör örgütü ile meydana gelen çatışmada şehit olan bir astsubay, bir uzman ve yedi erbaş/er olmak üzere dokuz personel için anma töreni düzenlendi. Törene Şehit Astsubay Çavuş Serhat Gençer ve Şehit İstihkâm Onbaşı Fatih Kemal Yarar'ın aileleri de iştirak etti. Aileler Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığında misafir edildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Eşref Bitlis Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title