Haberler

Diyarbakır, Yeni Emniyet Müdürlüğü Binasına Kavuştu

Güncelleme:

Diyarbakır'da 16 yıl önce temeli atılan Emniyet Müdürlüğünün yeni binası, tamamlanarak hizmete girdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün mekan sıkıntısını gidermek amacıyla Olağanüstü Hal Bölge Valiliği dönemi olan 1998 yılında temeli atılan yeni binasının yapımı tamamlandı.

Bağlar ilçesinde Polisevi'nin yanında 45 bin metrekarelik alan üzerine, 7 katlı olarak yapılan Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlara hizmet veriyor.

İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26 Kasım 1998 yılında ihaleye çıkan ve yapımı bu yıl tamamlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının 44 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Yeni binada Diyarbakır halkına hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Böğürcü, "Yeni binamız, hizmetimizi kolaylaştıracak, hizmetlerimizi daha etkin ve verimli vermemizi sağlayacaktır. Arkadaşlarımız da daha huzurlu ve iyi bir ortamda görevlerini yapmış olacaklar" dedi.

Polisevi'nin yanında bulunan hizmet binalarına vatandaşları beklediklerini belirten Böğürcü, şöyle konuştu:

"Bazı birimlerimizin yeni binaya yerleşme işlemleri sürüyor. Binanın yapımının neden uzun sürdüğünü bilmiyorum. Ama ben binayı hizmete sunan Emniyet Müdürü oldum. Bana nasip oldu. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

Şehir içindeki Emniyet Müdürlüklerinde bazı birimlerin hizmet vermeye devam edeceğini ifade eden Böğürcü, yeni bina sayesinde diğer birimlerin de rahatladığını, çalışanların rahat ortamlarda hizmetlerini sunacağını bildirdi.

Ehliyet işlemleri için Emniyet Müdürlüğ'nün yeni binasına gelen Süleyman Demir, yeni binanın çok güzel ve geniş olduğunu belirtti.

Demir, "Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü modern bir görünüm kazandı. Bütün birimler burada. Vatandaşlar için iyi oldu. Daha önce her birim farklı yerdeydi. Bu anlamda güzel oldu" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Süleyman Demir Halis Böğürcü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title