Haberler

Diyarbakır ve Mardin Polisinin Ortak Operasyonu: 39 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Diyarbakır ve Mardin polisinin ortak operasyonu: 39 kilo eroin ele geçirildiDİYARBAKIR ve Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği ortak operasyonda, durdurulan bir otomobilde narkotik köpeğinin yaptığı aramada, koltukların altında yapılmış zula tabir edilen bölmelerde toplam 39...

Diyarbakır ve Mardin polisinin ortak operasyonu: 39 kilo eroin ele geçirildi

DİYARBAKIR ve Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği ortak operasyonda, durdurulan bir otomobilde narkotik köpeğinin yaptığı aramada, koltukların altında yapılmış zula tabir edilen bölmelerde toplam 39 kilo eroin ele geçirildi.

Diyarbakır'da bir kişinin piyasaya yüklü miktarda eroin süreceği ihbarını alan Mardin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek ortak, operasyon yaptı. Karayolunda takip edilen aracı gece karanlığında durduran polis ekipleri, sürücü R.A.,'yı etkisiz hale getirdikten sonra narkotik köpeği ile araçta arama yaptı. Köpeğin tepki verdiği koltukları söken ekipler, koltuk altlarında zula tabir edilen bölmelerde paketler halindeki 39 kilo eroini ele geçirdi.

Operasyonla ilgili Mardin Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, "Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücade çalışmaları kapsamında; 03.02 .2017 tarihinde Diyarbakır ilinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapılan operasyonel faaliyet sonucunda 33 xx xxx plakalı araçta yapılan kontrolde toplam 39 kilo uyuşturucu madde (eroin) madde ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak araç sürücüsü R.A. isimli şahıs yakalanmıştır. İlimiz genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalara kararlılıkla devam edileceği kamuoyuna saygı saygı ile duyurulur" denildi. Operasyon anı ise saniye saniye polis kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Mardin Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title