Haberler

Diyarbakır Valisi Toprak."Diyarbakırlı Olmak, Yaşamak, Hissetmek ve Hizmet Etmek Güzel Bir...

Diyarbakır'daki görevlerini tamamlayan Bölge İdare Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı için verilen veda yemeğinde konuşan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Diyarbakırlı olmak, yaşamak, hissetmek ve hizmet etmek güzel bir duygudur" dedi.

Vali Toprak, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 2012 Yılı İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile Diyarbakır Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı görevinden Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Nedret Engin, Diyarbakır Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden Adana Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanlığı'na atanan Selahattin Menteş'in vedaları nedeniyle verilen yemeğe katıldı.

Yemekte konuşan Toprak, Diyarbakır için üzüntülü bir gün yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Diyarbakırlı olmak, yaşamak, hissetmek ve hizmet etmek güzel bir duygudur. Ataması olan iki değerli arkadaşımız da 7 yıldır görevlerini en iyi şekilde yaptı. Diyarbakırlı oldular ve hizmet ettiler. Diyarbakır'ı geleceğe ve güzelliklere nasıl taşıyabiliriz uğraşı içerisinde oldular. Yapmış oldukları işlerle katkı sağladılar. Öncelikle vermiş oldukları hizmetlerden dolayı her iki arkadaşımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizler zaman içerisinde yapılan hizmetlerin tam muhakemesini yapamıyor olabiliriz ama geriye dönüp baktığımızda Diyarbakır ve adaletin tesis edilmesi adına nelerin ortaya koyulduğunu daha iyi bir şekilde anlıyoruz. Sizlere yeni görev yerlerinizde güzellikler ve başarılar diliyorum"

Yemeğe 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Alaeddin Örsal, 2. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Mehmet Veysi Ağar, Diyarbakır Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Mustafa Arık, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Bülent Savur, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, vali yardımcıları Cemal Hüsnü Kansız, Ahmet Dalkıran, Mehmet Demir, Zafer Engin, Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Demirelli, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Erdem katıldı.

Veda yemeği, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanına, Vali Toprak tarafından plaket verilmesi ve toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

Muhabir: Aziz Aslan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Toprak Diyarbakır Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title