Haberler

Diyarbakır Valisi Aksoy'a 'Özel' Ziyaret

Güncelleme:

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in yanı sıra 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz da Diyarbakır Valiliği ziyaretinde yer aldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve beraberindekileri, Vali Hüseyin Aksoy ile Vali Yardımcıları Mimar Sinan Batmaz, Kürşat Güleryüz, Mustafa Can, Taner Bircan, Ahmet Dalkıran, İl Jandarma Komutanı H. Ceyhun Keleş, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü tarafından karşılandı.

Genelkurmay Başkanı Özel, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Valilik Makamı'nda Vali Aksoy ile bir süre görüşen Genelkurmay Başkanı Özel ve beraberindekiler, Valilikten ayrıldı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title