Haberler

    Diyarbakır Valiliği, Fenerbahçe'yi Kentte Spor Tesisi Açmaya Davet Etti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe USA Derneğin'nin Diyarbakır'da yaptığı kitap yardımı kentin valiliği düzeyinde karşılık buldu.

    Fenerbahçe USA Derneği'nin Güneydoğu'daki yardım organizasyonu Diyarbakır ve Şanlıurfa'da heyecan yarattı. İlk durak Diyarbakır'dı. Yeni Diyarbakır Anadolu Lisesi'ne 3 bin kitaplık bir kütüphane, laboratuvar ve müzik odası yaptıran Fenerbahçe USA Derneği kent yönetiminden övgü aldı. Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir organizasyondan çok etkilendiğini belirtti. Daha sonra Fenerbahçe Başkan Vekili Mithat Yenigün, Fenerbahçe USA Başkanı Ömer Ekinci ve ABD'den gelen diğer misafirleri valilikte ağırlayan Demir çok önemli bir teklif sundu.

    "ARAZİ VERELİM, SPOR SAHASI YAPIN"

    Demir, Fenerbahçe 2. Başkanı Yenigün'e teklifini anlatırken, 1 milyon 800 bin nüfuslu Diyarbakır'da 19 yaşın altında 650 bin kişi bulunduğunu, çocukları spor yoluyla sokaklardan alabileceklerini söyledi. Vali Yardımcısı, daha sonra önerisini şöyle iletti: "Size 40 dönüm arazi ve 500 bin Euro verelim. Fenerbahçe olarak sportif yatırım yapın. Size ayrıca futbol sahası ve spor alanları da tahsis edelim."

    FENER YÖNETİMİNİ HEYECANLANDIRDI

    Bu öneri Diyarbakırlı Başkan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetiminde heyecan yarattı. Bu iş birliğini yönetim kurulunda konuşacak olan sarı lacivertliler daha sonra Diyarbakır'da hangi sportif yatırımları yapabileceklerine karar verecekler. Gençler için projeler üretecek Fenerbahçe daha sonra Diyarbakır Valiliği ile yeniden bir araya gelecek ve planlarını sunacak.

    URFA'DA DA BÜYÜK İLGİ

    Fenerbahçe kafilesi, Diyarbakır'ın ardından asbaşkan Erhan Türkoğlu'nun da katılımıyla Şanlıurfa çıkarması yaptı. Burada Aziz Yıldırım'ın da katkısı ile 1000 yetim ve öksüz çocuğu tepeden tırnağa giydiren Fenerbahçeliler, kentte büyük ilgi gördüler. Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 1 milyon üye projesi kapsamında Fenerbahçe'ye her yardımı yapacakları sözünü verdi.

    GALATASARAY VE BEŞİKTAŞILAR DA DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ

    Fenerbahçe USA Derneği, Güneydoğu'da yapılan yardım kampanyasına toplam 500 bin TL harcadı. Fenerbahçe USA Derneği'nin yanı sıra G.Saray ve Beşiktaş USA dernekleri de bu organizasyona maddi yardımlarda bulundular. Ayrıca çeşitli kuruluşlar da destek verdi.

    KAYNAK: HÜRRİYET

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Diyarbakır Valiliği Mithat Yenigün Fenerbahçe Şanlıurfa Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Urfali abdi.:

    Faso fiso kim oraya yatirim yaparsa parayi cöpe atmis olur.

    2
    8
    yanıtYanıtla
    ADANALI:

    GALATASARAY KENTİNİZE GELDİĞİNDE TAŞLA SOPALARLA KARŞILADINIZ. . . UNUTTUNUZMU

    4
    5
    yanıtYanıtla
    sinan06Mobil-ANDROID:

    Tesiside belese getirecekler. belediyedeniz daga para aktaracagina tesis kursun

    2
    5
    yanıtYanıtla
    terbiyesiz:

    bu takımları büyük yapıcak hareketler bunlardır yoksa zaten futbol oynanmıyorki bunlar şehir takımı değil ülke takımı bu nedenle 3 büyük deniyor bunlara

    2
    0
    yanıtYanıtla
    üzgünzü:

    ne kadar yanlış diyarbakır sporda bu ülkenin takımı galatasarayda . . . kendini bilmez kişiler yüzünden bursa spora toplar dışarıdiye bagırmışlardı çok yanlış çok

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title