Haberler

Diyarbakır U19 Şampiyonları Belli Oldu

Güncelleme:

Diyarbakır'da 19 takımdan oluşan U 19 ligi çift grup tek devre olarak oynanan karşılaşmalar sonunda şampiyonlar belli oldu.

Diyarbakır'da saha imkânsızlıklarından dolayı yoğun sıcaklık altında oynanan U19 maçları sona erdi. Tamamlanan maçların ardından kupa ve madalyaları, TFF Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl tarafından verildi.

19 takımdan oluşan U 19 ligi çift grup tek devre olarak oynanan karşılaşmalarda daha önceden belirlenen lig A grubu 9 takım B grubu ise 10 takımlar mücadele sonunda şampiyonlar belli oldu. Maçlar tek devre üzerinden oynanırken 19 takımdan 8 takım play off a kalarak burada ilk 4 takım ise 1. Amedspor 16 puan 2. Gatemtarımspor 16 puan 3. Silvan Belediyesi 15 puan ve 4. Bağlar Belediyespor 13 puan alarak şampiyon olarak bir üst ligi çıkma hakkı elde etti.

Kızıl: Yeni Tesis Önümüzdeki Ay Bitecek

Tamamlanan maçların ardından kupa ve madalyaları, TFF Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl tarafından verildi. Burada konuşan TFF Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl, yeni sezon için Mardin yolu üzerinde yapılan yeni tesislerin önümüzdeki ay içinde bitirilerek teslim edileceğini söyledi.

TFF Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl yaptığı açıklama yeni sezon için Mardin yolu üzerinde yapılan yeni tesislerin önümüzdeki ay içinde teslim edileceğini belirterek, "15-20 Ağustos'ta Diyarbakır Gençlik İl Spor Müdürlüğü tarafında bir problem olmadığı taktirde bitecek olan tesisleri bizlere teslim edileceğini söylediler. Bizde Diyarbakır futbol il temsilciliği olarak bu sene yaşanan saha sıkıntısı yüzünden sezon maçlarımız sıcak ortamlara kadar devam etmekteydi. Sporcu kardeşlerimiz çok perişan halde liglerini bitirmek zorunda kaldılar ama bu sezon yeni yapılan tesis ve sahamız bize teslim edildiği takdirde bu sezon daha erken ve ramazan ayından önce ligimizi bitireceğiz" dedi.

Çınar'a Teşekkür

Kızıl, "U19 Playoff maçlarımızı Çınar ilçesinde gece maçları olarak tamamlamamızda Çınar Belediye Başkanı ve yöneticisi Latif Doğan'a, Çınar İlçe Gençlik Spor Müdürü Yılmaz Bay'a ve seyircilere ve Çınar halkının bizlere yakinen ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim" dedi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title