Haberler

Diyarbakır Takımları "Diyarbekir" İsmini Almak İçin Kolları Sıvadı

Güncelleme:

Diyarbakır'ı profesyonel futbol liglerinde temsil eden takımlar sezon sonunda isim değişikliğine gitmeye hazırlanıyor.

Diyarbakır'ı profesyonel futbol liglerinde temsil eden takımlar sezon sonunda isim değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyespor'un yeni sezonda TFF kayıtlarında da Amedspor adıyla mücadele etmesi bekleniyor. Kulüp, isim değişikliği için TFF'ye başvurmuş ve TFF fikstür çekimi yapıldığı için bu yöndeki kararını sezon sonuna bırakmıştı.

DİYARBEKİRSPOR AŞ İÇİN RESMİ İŞLEMLER TAMAM

Diyarbakırspor isminin mahkeme tarafından iptal edilmesi üzerine halen TFF kayıtlarında Yeni Diyarbakır AŞ olarak yer alan Diyarbakırspor A.Ş. de yeni bir isimle adım atmaya hazırlanıyor. Diyarbakır'ın tarihteki adı olan ve 1937'de değiştirilen Diyarbekir ismi için Diyarbekirspor AŞ adıyla yeni şirket ve kulüp kuruldu. Resmi makamlar tarafından onaylanan bu isim için Diyarbakırspor AŞ'nin sezon sonunda TFF'ye başvurarak Diyarbekirspor AŞ ismini almayı planladığı ifade ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

cCc ALP_ER cCc Mobil-ANDROID:

BU TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YOK SAYMADIR.TFF BUNA MÜSADE ETMEZ. BİT YANDAN BARIŞ DİYECEKSİN VE TFF KÜRTCE İSİMLER ALTINDA FUTBOL OYNUYACAKSIN..KÖY HİZMETLERİNDE OYNUYA BİLİRSİNİZ O SİZİN BÏLECEGİ BİR ŞEY. PROFESYONEL OYNUYACAKSAMIZ TÜRKIYE CUMHURİYETİNİN KANUNLARINA UYACAKSINIZ.

15
56
yanıtYanıtla
amed21:

amedspor canımız feda olsun kanımız ayrıca tüm taraftarlarımızı hdpye oy vermeye davet ediyorum hdpye oy vermeyen kürt kürt değildir hdpye oy vermeyen kürt aslını inkar eden kürttür haindir.

42
19
yanıtYanıtla
urfaliMobil-ANDROID:

neden ankaraspor osmanli oliyorsa diyarbakir amed olmiyor

47
8
yanıtYanıtla
Gereğini arz ederim Mobil-IOS:

Her tavuk kendi Küme'sinde öter hadi Gidin kuzey Irak ligine

24
27
yanıtYanıtla
siirtsporlu(sértspor):

güneydoğunun kalbi amed ve amedspor için atıyor

43
7
yanıtYanıtla
AmedMobil-ANDROID:

bu tirkolar ne kadar zorlarina gidiyor cekemiyorlar arkadas bu ulke babanizin mali degil isinize bakin me koyarsak koyariz isinize bakin

33
16
yanıtYanıtla
sivanmobilWeb@haberler.com:

Bir gün tüm türkiye bizim olacak , o gün cook yakindir

13
33
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.com:

Ne var bunda amed olsun .

40
6
yanıtYanıtla
Burhan Mobil-IOS:

Her biji amed

32
12
yanıtYanıtla
ccc:

böyle yok onun ismin değiştircem şu zorluğu çıkarcam polise taş atcam dağa çıkcam diyceğinize bu aptal zihniyeti değiştirip eğitiminize önem verinde maşa olmaktan çıkın artık yeter !!!

6
38
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title