Haberler

Diyarbakır Soylu: Belediyelere Görevlendirmeleri Biz Değil, Evlatlarının Hasretiyle Yanıp Tutuşan...

Soylu: Belediyelere görevlendirmeleri biz değil, evlatlarının hasretiyle yanıp tutuşan anneler yaptı (3)"HANİGİSİ DİN, İNANÇ, GELENEK BİLİYOR?

Soylu: Belediyelere görevlendirmeleri biz değil, evlatlarının hasretiyle yanıp tutuşan anneler yaptı (3)

"HANİGİSİ DİN, İNANÇ, GELENEK BİLİYOR?"

Hani ve Kulp'tan sonra Silvan İlçesi'ne gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Konuk Mahallesi'nde kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Soylu'nun gelişi sırasında kurbanlık bir koç kesildi. Bakan Soylu, sıkı güvenlik önlemleri altında kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben konuştu. Bakan Soylu, "Kim ne söylerse söylesin biz terörü bitirmeye kararlıyız, hiçte bir şey umurumuzda değil, vatandaş başımızın üzerindedir. Temel hak ve hürriyetler başımızın üzerindedir. Biz demokrasiyi hep beraber yükselteceğiz. Zenginliği, üretimi, işi hep beraber yükselteceğiz. Ama terörü de hep beraber bitireceğiz. HDP'li milletvekillerin hayat ve yaşam tarzlarıyla sizin ne ilginiz var? Hangisi din, inanç, gelenek biliyor? Sadece istismar ediyorlar. Kandil'dekilerinin yaşam tarzlarını bilmiyormuyum, ben İçişleri Bakanıyım. Hangi haltları yediklerini bilmiyorumuyum? Millet elinin nasırıyla emek ortaya koyarken, onlar uyuşturucu üzerinde, insan ticareti üzerinde terörü yükseltmeye çalışıyorlar. 13-14 yaşındaki genç kızları terörist yapmaya çalışıyorlar, buna izin vermeyeceğiz" dedi.

" Pkk'YI BİRLİKTE BİTİRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlar kurulunun talimatıyla, güvenlik güçleri ve halkla birlikte terörü bitireceklerini kaydeden Bakan Soylu, "Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın talimatıdır, bakanlar kurulu üyelerinin, gayretidir fedakarlığıdır. Milletvekilleri arkadaşlarımızla beraber topyekun güvenlik kuvvetlerimizle beraber biz bu PKK'yı bitireceğiz. Kandil'den deyuslar laf üretiyorlar, oradan laf söylemeye çalışıyorlar buraya. Hadi yüreğin yetiyorsa, şu kadar cesaretin varsa, eğer adamsan, buraya gel de göreyim yüreğini senin. Edepsizler, hayasızlar. Bu milletin üzerinde yıllardan beri milletimizi sümürdüler. Şu Silvan Barajı bitseydi işsizlik olurmuydu? Baraj bitseydi bugün esnafımız, insanımız yarına umutla bakardı. Aynısını Yüksekova'da, Van, Hakkari'de yaptılar. Bir de belediyeler üzerinde terör ortaya koymaya çalıştılar. Belediye araçlarıyla çukur açacak, silahları taşıyacaklar, ondan sonra dağa para gönderecek, milletin çalışanın parasını kesecek, devlet de buna seyirci kalacak. Milletin parasıyla har vurup, harman savurdular. Ankara'da, yurt dışına çıkıp, kumar oynadılar. Kandil'in görevlendiklerine belediyeleri teslim ettiler" diye konuştu.

"SİLVAN BARAJI İLE 300 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLACAK"

Silvan projesinin tamamlanması halinde 300 bin kişinin istihdam edileceğini ifade eden Soylu, şöyle konuştu:

"Silvan projesi ile 300 bin kişiye iş sağlanacak. Engel olmak istedikleri nedir biliyormusunuz? Zenginlik. Millet iş bulursa, onları istismar edemezler, bolluk ve bereket olursa, millete laf geçiremezler. Bolluk olacak, bereket olacak, siz de biteceksiniz. Cazibe merkezleri programı ile 23 ilde 90 milyar lira yatırım yapılacak, 361 bin 376 kişi iş sahibi olacak. Hiç merak etmeyin, biz adım adıma huzura gidiyoruz, adım adım kardeşliğe gidiyoruz. Yeni Türkiye, demokrasinin ve hukukun üstün olduğu, medeniyetin, üretimin ve özgürlüğün yükseldiği Türkiye'dir."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da sert bir tille eleştiren Bakan Soylu, "Şimdi kimle işbirliği yapıyor? Şimdi işbirliği yaptığı, bir taraftan FETÖ, diğer taraftan PKK'dır. Bunu kim genel başkan yaptı? Türkiye'nin her tarafında kim diye sorduğumuzu da herkes, 'kasetle' diyor. Kaseti kim yaptı? FETÖ yaptı. Peki şimdi niye onlarla beraber? ya korkuyor, ya diyet ödüyor, ya da esir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Silvan PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title