Haberler

Diyarbakır Polisinden Kaçakçılara Darbe

Diyarbakır polisi, son 1 hafta içerisinde düzenlediği 11 operasyonda, çok sayıda kaçak silah, sigara ve cep telefonu ele geçirdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, son 1 hafta içinde düzenlediği operasyonlarla ilgili Valilik tarafından açıklama yapıldı. Valilik açıklmasında, 11 ayrı operasyonun düzenlendiği belirtilerek, olayla ilgili 21 kişinin gözaltına aldığı kaydedildi. Açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Düzenlenen operasyonlarda piyasa değeri 673 bin 530 lira olan 134 bin 706 paket kaçak sigara ve piyasa değeri 350 bin lira olan 4 bin 41 adet kaçak cep telefonu ele geçirilmiş, yapılan operasyonlarla ilgili olarak toplam 16 şahsa adli işlem yapılmıştır. Şahısların kaçak eşya naklinde kullandıkları 4 araca da el konulmuştur. Ayrıca yine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce son bir hafta içerisinde ilimiz genelinde silah ve mühimmat kaçakçılarına yönelik 3 ayrı operasyon düzenlenmiş ve 5 şahsa adli işlem yapılmıştır. Operasyonlarda, 1 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait 2 adet şarjör ile 74 adet fişek, 2 adet tabanca ve tabancalara ait 2 adet şarjör ile 1 adet fişek ele geçirilmiştir." - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title