Haberler

Diyarbakır Polis Motosikleti, Park Halindeki Otomobile Çarptı: 2'si Polis 3 Kişi Yaralandı

Polis motosikleti, park halindeki otomobile çarptı: 2'si polis 3 kişi yaralandıDİYARBAKIR'da Silvan yolu üzerindeki uygulama noktasına giden yunus motorize ekiplerinden birinin kullandığı motosiklet, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak, park halindeki bir otomobile arkadan çarptı.

Polis motosikleti, park halindeki otomobile çarptı: 2'si polis 3 kişi yaralandı

DİYARBAKIR'da Silvan yolu üzerindeki uygulama noktasına giden yunus motorize ekiplerinden birinin kullandığı motosiklet, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak, park halindeki bir otomobile arkadan çarptı. Meydana gelen kazada, motosiklet üzerindeki 2 polis ile araç içerisindeki kadın sürücü olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Silvan yolu üzerinde bulunan uygulama noktasına giden yunus motorize ekipleri bugün sabah saatlerinde kaza yaptı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı yunus motorize ekiplerinin kullandığı motosikletlerden biri, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. 2 yunus motorize ekibinin üzerinde olduğu motosiklet, yol kenarında park halindeki 34 PS 6733 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan motosiklet üzerindeki 2 polis ile araç içerisinde bulunan kadın sürücü yaralandı.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Haberin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polisler, Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kadın sürücü Dicle üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 2'si polis 3 yaralanın da hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, kazayla ilgili başlatılan araştırma ise devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Silvan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title