Haberler

Diyarbakır MHP'li Karakoç Türkiye Düşerse İslam Sancağı Düşer

MHP'li Karakoç: Türkiye düşerse İslam sancağı düşer MİLLİYETÇİ Harekat Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç, Güneydoğu'nun bazı ilçelerinde PKK'lılar tarafından hendek kazılmasını ve yaşananları haçlı seferlerine benzeterek, tepki gösterdi.

MHP'li Karakoç: Türkiye düşerse İslam sancağı düşer

MİLLİYETÇİ Harekat Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç, Güneydoğu'nun bazı ilçelerinde PKK'lılar tarafından hendek kazılmasını ve yaşananları haçlı seferlerine benzeterek, tepki gösterdi. İslam Alemi'nin 5'inci Harem-i Şerif'i olarak kabul edilen Diyarbakır'da kardeşlerin yere düştüğünü hatırlatan Karakoç, "Kardeşlerin yere düşmesi iki kardeşin de yok olması anlamına gelecek, yani Diyarbakır düşecek. Diyarbakır düşerse, Türkiye düşerse İslam Sancağı yere düşecektir" dedi.

Diyarbakır'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç, bölgede bugün yaşananları haçlı seferlerine benzeterek, "Tarihe bakıldığında, Mekke, Medine ve Kudüs'ü milletimizden koparan Haçlı zihniyeti, bugün yine aynı yol ve yöntemleri izleyerek tarihte olduğu gibi İngiliz, Fransız ve Rus ajanlarının torunları üzerinden yıllardır Güneydoğu'da PKK'lı canavarları masumlaştırmaya, siyasallaştırmaya çalışarak HDP, AKP ve CHP'nin desteğiyle peygamberler diyarı 5'nci Haremi Şerif olan Diyarbakır'ı ve beraberinde, Güneydoğu'yu milletimizden istemektedir. Bugünkü siyasi tabloya bakıldığında AKP, HDP ve CHP Diyarbakır'ın ve Güneydoğu'nun milletimizden kopmasına vatandan toprakları üzerine bir Kürdistan kurulmasında mahsur görmemektedir. Perde arkasında bu alanda fikir birliğine vardıkları anlaşılmaktadır. Kardeşlerin yere düşmesi iki kardeşin de yok olması anlamına gelecek, yani Diyarbakır düşecek. Diyarbakır düşerse, Türkiye düşerse İslam Sancağı yere düşecektir. Aylardır eli kanlı eşkiya karargı haline getirilen kadim kentimiz Diyarbakır'ın merkezinde meydana gelen ain terör saldırıları ve isyan provaları artık gözardı edilmeyecek, kaygı verici bir boyuta ulaşmış bulunmaktadır. Tek başına iktidara gelirsek, terör bitecek, huzur ve istikrar gelecek diyen kalbi ve vicdanı kararmışlar. Türk milletinin geleceği karanlık dehlizlere havale edilerek, Türk vatanında gözü olan bütün Türk-İslam düşmanları cesaretlendirilmeye çalışılmıştır. Son 7 aylık süreye bakıldığında 250 polis ve asker evladımızın şehit olduğunun gözardı edildiği, 26 Ocak tarihinde bülücü terör örgütünün siyasi uzantılarının TBMM'ye sunduğu polis ve askerimizi katliamcı gösteren önergeyi meclis genel kurulunda gündeme alan iktidar partisi AKP, Gazi Meclisin ruhunu incitmiş ve terörle mücadelede samimi olmadığını tekrar ortaya koymuş, artık AKP'ye güven duyulmayacağı bir kez daha kanıtlanmıştır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title