Haberler

Mahsun Kırmızıgül, Mucizeyi Diyarbakır'da Yakınlarıyla İzledi

Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül, Mucize filmini Diyarbakır'daki gösterimine katılıp, yakınları ile birlikte izledi.

Mahsun Kırmızıgül, son filmi 'Mucize'nin Diyarbakır'daki gösterimine katılıp, yakınları ile birlikte izledi. Kırmızıgül, "Unutmayın ki ben bu toprakların, siz değerli büyüklerimden beslendiğim için bunları yazabiliyorum" dedi. Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Mucize, bugün tüm Türkiye'de gösterime girdi. Filmin özel gösterimi Diyarbakır'da bir AVM'deki gösterimine Kırmızıgül, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, oyuncular, vatandaşlar ve Kırmzıgül'ün yakınları katıldı. Yaklaşık 2 saat süren film, 1960'lı yıllarda Ege'den, Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün giden bir öğretmenin eğitimden yoksun, çocuklar için ve deli olarak nitelendirilen bir köylü için verdiği mücadele anlatılıyor. Kırmzıgül'ün yoğun dram yüklü filmi salondakileri gözyaşlarına boğarken, filmi izleyenler Kırmızıgül'ü ayakta alkışladı. Kısa bir konuşma yapan Kırmızıgül, "Ben de çok duygusalım hem kendi arkadaşlarım hem de kendi akrabalarım bugün bu salonda uzun bir süreden sonra sizlerle karşılaşmak, olmak çok güzeldi. Ama unutmayın ki ben bu toprakların, siz değerli büyüklerimden beslendiğim için bunları yazabiliyorum" dedi.

Konuşmasının ardından teşekkür ederek salondan çıkan Mahsun Kırmzıgül'ü hayranları karşıladı. Yoğun izdihama maruz kalan Kırmızıgül'ü güvenlik görevlileri alışveriş merkezinin arka kapısından güçlükle çıkardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahsun Kırmızıgül Diyarbakır Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title