Haberler

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Voleybol Takımı İl Şampiyonu Oldu

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Yıldız Erkek Voleybol Takımı, il şampiyonu oldu.

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Yıldız Erkek Voleybol Takımı, il şampiyonu oldu.

Ziya Gökalp Spor Salonu'nunda 4 takımın katıldığı ve 6 hafta süren müsabakaların sonunda İMKB Kayapınar Lisesi'ni final maçında 3-2 mağlup eden Kayapınar Belediyespor, il şampiyonu oldu ve Diyarbakır'ı bölge şampiyonasında temsil etme hakkını elde etti.

Kayapınar Belediyespor antrenörü Ahmet Çelik, yaptığı açıklamada, 6 hafta süren il şampiyonası maçlarının sona erdiğini ve zorlu geçen müsabakalar sonunda şampiyon olmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ziya Gökalp Spor Salonu'nda oynanan final maçının büyük çekişmeye sahne olduğunu belirten Çelik, "Galip gelen takımın şampiyon olacağı maçı zorda olsa 3-2 kazanmayı başardık. Karşılaşmada oyuncularımızın centilmence mücadele etmeleri bizi çok sevindirdi. Bu anlamda da güzel bir maç oldu. Artık Diyarbakır bölge şampiyonasında temsil edeceğiz. Yeni hedefimiz bölge şampiyonluğudur" dedi.

Çelik, bölge şampiyonası düzenlenecek ilin Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacağını da sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Kayapınar Belediyespor Ziya Gökalp Ahmet Çelik Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title