Haberler

Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün Aydın'a Atanması

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, veda mesajı yayınladı.

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, veda mesajı yayınladı.

Mesajında, "Tarihi ve ahiri ile mukaddes şehrin güzel insanları" ifadesini kullanan Böğürcü, 10 Ocak 2014 tarihinde İl Emniyet Müdürü olarak göreve başladığı Peygamberler ve Sahabeler şehri Diyarbakır'dan, Aydın'a atanması sebebiyle veda ettiğini belirtti.

Böğürcü, hizmet etmekten her zaman onur duyduğu, güzel dostluklar kurduğu kadim Diyarbakır halkını hiç unutmayacağını her zaman sevgi ve muhabbetle anacağını vurguladığı mesajında şunları kaydetti:

"Bu kutsal şehirde, sizlerin güvenliğini sağlamak amacıyla teşkilat olarak mesai mefhumu gözetmeksizin tüm imkanlarımızı seferber ederek kararlılıkla hizmet verdik. Görev bayrağını teslim edeceğim meslektaşımın da aynı kararlılıkla hizmet edeceğine inancım tamdır. Bizlere ilgi ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen, görev yaptığımız başta sayın Valimiz, Kolordu Komutanlığımız, 8. Ana Jet Üs Komutanlığımız, Jandarma Bölge Komutanlığımız ve İl Jandarma Komutanlığımız, Cumhuriyet Başsavcımız ile tüm adliye teşkilatımız, MİT Bölge Başkanlığımız ve kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli yöneticilerine ve basınımızın değerli temsilcilerine teşekkür eder, hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunarım."

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Halis Böğürcü Diyarbakır Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title