Haberler

Diyarbakır Emniyet Müdürü Güven Veda Ziyaretlerine Başladı

Güncelleme:

Son atamalarla merkeze çekilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, veda ziyaretleri kapsamında Kulp ilçesini ziyaret etti.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, helikopterle Kulp İlçe Jandarma Komando helikopter pistine indi. Güven'i burada İlçe Emniyet Amiri Bülent Ulutürk karşıladı.

"MİLLETE HİZMET ETMEYİ KABUL ETMİŞ ŞEREFLİ POLİSLERSİNİZ"

Daha sonra İlçe Emniyet Amirliği'ne geçen Güven, personelle bir araya gelerek amacının helalleşmek olduğunu söyledi. Güven, "16 aydır beraber hizmet ediyoruz. Ben hizmetlerinizden çok memnunum profesyonel bir kadromuz var. Millete hizmet etmeyi şeref kabul etmiş, devletin şerefli polislerisiniz. Sizin emniyet müdürünüz olarak görev yaptığım için kendimi şanslı arz ediyorum.

"HELALLİK ALMAK İÇİN GELDİM"

Bugüne kadar kimsenin burnu kanamadan hayırlısıyla görevimizi yaptık. Maksadımız burada huzuru temin etmek hepimizin dileği olmuştur. Çalıştık, bende sizlere ve millete faydalı olmaya çalıştım. Kulp'ta çalışmak hem şanstır hem fedakarlıktır hem şereftir. Buranın insanı da güzeldir, burada insanlara da hizmet onurumuzdur. Olumsuzluk yaşamadık, buranın insanlara yakışır hizmetten teşekkür ediyorum. Hatalarımız olmuş olabilir, helalık almak için geldim, hakkınızı helal edin, benden yana da yerden göğe kadar helal olsun" dedi.

Güven, ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Güven Diyarbakır Kulp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title