Haberler

Diyarbakır'dan Patlamanın Olduğu Suruç'a Sağlık Ekibi Desteği

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen, 28 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu patlama sebebiyle Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen, 28 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu patlama sebebiyle Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Patlamanın meydana geldiği Suruç'a Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda sağlık aracı ve sağlık ekibi gönderildi.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü olayın yaşandığı Suruç'a destek amacıyla çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi gönderdi. Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Barış Zülfü Şahin Diyarbakır'dan Suruç'a gönderilen ambulansların ve sağlık ekiplerinin sayılarını paylaştı. Dr. Şahin, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait 1 UMKE aracı, 1 hava ambulansı, 2 adet 4 sedyeli ambulans, 3 adet normal ambulansın sağlık ekipleri ile birlikte olay yerine gönderildiğini söyledi. Dr. Şahin aynı zamandı olası bir duruma hazırlıklı olduklarını Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 8, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de 4 yoğun bakım ünitesinin hazır bekletildiğini bunun yanı sıra ihtiyaç duyulduğu takdirde olay yerine gönderilmek üzere çok sayıda sağlık ekibinin hazırda bekletildiğini söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Diyarbakır Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title