Haberler

Diyarbakır'dan Hopa'ya İş Makinesi Gönderildi

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Artvin'in Hopa ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ulaşım sağlanamayan yerleşim yerlerine iş makinesi gönderdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Artvin'in Hopa İlçesi'nde yaşanan sel felaketi nedeniyle ulaşım sağlanamayan yerleşim yerlerinde kullanılmak üzere gönderdiği bir ekskavatörü Kemalpaşa Belde Belediyesi'ne teslim etti.

ACİL İHTİYAÇ DUYULAN İŞ MAKİNALARI GÖNDERİLDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Hopa'da yaşanan sel felaketinin hemen ardından Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan'ı arayarak, yardıma hazır olduklarını bildirdi. Cihan ise ihtiyaç olmadığını söyledi. Ancak Hopa'dan gelen acil yardım çağrısı üzerine Büyükşehir Belediyesi, Hopa'ya acil ihtiyaç duyulan iş makinelerini göndermeye karar verdi.

KEMALPAŞA BELEDİYESİ'NİN YARALARINI SARACAK

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Bayrak, Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan ile İtfaiye Daire Başkanlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürü Şeyhmus Belek, önceki gün Hopa'ya giderek önce Hopa Kaymakamı, ardından sivil inisiyatiflerle, belediye olarak yardıma hazır olduklarını, neler yapılabileceği ve neye ihtiyaç duyulduğu üzerine görüş alışverişinde bulundu. Görüşmelerde, ulaşım sağlanamayan yerleşim yerlerinin yollarında kullanılmak üzere ekskavatörün en acil ihtiyaç olduğunun belirtilmesi ve bu iş makinesinin felaketten en çok etkilenen Hopa'ya bağlı Kemalpaşa Belde Belediyesi koordinasyonunda çalıştırılması istendi. Belediye, bunun üzerine 1 adet ekskavatörü bir aylığına Kemalpaşa Belde Belediyesi'nin hizmetine sundu. TIR'la gönderilen iş makinesi, Kemalpaşa Belediyesi koordinasyonunda çalıştırılmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nedim Cihan Kemalpaşa Artvin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (244)

mardinliii:

dünyanın zekası en düşük olanlar ırkçılık yapanlardır yaşasın halkların kardeşliği kahrolsun faşist zihniyet inadına HDP HDP HDP HDP HDP HDP

74
18
yanıtYanıtla
kaan:

MEVZU HOPA OLUNCA BÜTÜN PKK LILAR İNSAN KESİLDİ. . NE İŞ?. . SEL BİR TEK HOPADA MI OLDU. . . KARADENİZE AÇILMA POLİTİKASI MI?. . . SİZİ İNSAN KILIKLILAR SİZİ. . . HER GÜN ASKER ŞEHİT EDİN, AMBÜLANSLARI YAKIN SONRA HOPAYA YARDIMA KOŞUN. . . LANET OLASILAR. . .

8
76
yanıtYanıtla
Molla Kadir:

Bu medya yıllardır Kürtleri sizlere öcü gibi göstermeye çalıştı. Ama onlar dünyanın en iyi kalpli insanlarıdır

61
11
yanıtYanıtla
ali:

Insanlık görün lan len gerektiğine başınızı oksamayi da biliriz her biji hdp

13
55
yanıtYanıtla
Engin:

Ben kürt degilim kürtlerin yarısından fazlası haram helal konusunda hassastırlar. Kolay kolay faiz yemezler. Misafirper verdirler. Paralarını faize değil altına yatırırlar. Cana yakındırlar. Sizlere tavsiyem her kürt kardeşimizi PKK lı olarak düşünmeyin.

56
7
yanıtYanıtla
karapicak:

dogrusu da senin dedigin. aksini iddia eden zaten pkk nin sayfalarda gorevlendirdigi enikler. turk kurt kardestir pkk kuduzdur kallestir..

yanıt7
yanıt7
ms:

kürtler uyandı artık tek vucut

yanıt1
yanıt3
Rus:

SEN ONCA ASKERİ POLİSİ ŞEHİT ET ŞEHİTE ŞEHİT DEME TERÖRİST CENAZELERİNE GİT İŞ MAKİNELERİNİ YAK ÖZERKLİK İLAN ET GİT VİYANADA YALAN SÖYLE ONDAN SONRA BİZ DOST ELİ UZATIYORUZ DE KALSIN YAKTIĞINIZ ONCA MAKİNA MUŞ BELEDİYESİ HDP''E AİT İŞİN İLGİNÇ YANİ MUŞ BELEDİYESİNİN İŞ MAKİNALARI İLE HENDEK KAZILIP İÇİNE BOMBA KOYULUP KAPATILIYOR

12
47
yanıtYanıtla
kürt:

way be muş belediyeside bizdeymişte haberimiz yok. . .

yanıt0
yanıt1
WANLI:

Bizler Wanlı olarak Hopa lıların yanın dayız

22
36
yanıtYanıtla
Tüm 244 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title