Haberler

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memurlarından Ali Sevim'in naaşı, uçakla memleketi Eskişehir'e getirildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memurlarından Ali Sevim'in naaşı, uçakla memleketi Eskişehir'e getirildi.

Hasan Polatkan Havalimanı'nda düzenlenen törenle karşılanan uçaktan, şehit Sevim'in naaşı meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına kadar taşındı.

Bu sırada şehidin işitme engelli anne ve babası Eyüp ve Fatma ile kardeşi Seyit Sevim, Diyarbakır'dan eşinin naaşıyla Eskişehir'e gelen ve kucağında 9 aylık Eyüphan adlı bebeğini taşıyan Demet Sevim'le kucaklaştı, birbirlerini teskin etmeye çalıştı. Daha sonra Eyüphan bebeği ailenin bir yakını kucağına alarak tören alanına götürdü.

Şehit Sevim'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Güneykaya, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve öteki ilgililerin katıldığı törende, duygusal anlar yaşandı.

İkindi vakti Reşadiye Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından Kanlıpınar Şehitliği'nde toprağa verilecek şehidin naaşı, Yunus Emre Devlet Hastanesi İkieylül Hizmet Binası morguna götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Eskişehir Eyüp PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
title