Haberler

Sur'dan Bir Acı Haber Daha! Yaralı Asker de Şehit Düştü

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda yola tuzaklanan bombanın patlatılmasıyla bir asker şehit oldu. Yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin de, şehit düştü.

EL YAPIMI PATLAYICI SALDIRISI

Alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Sur'da, dün jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirildi.

YARALI ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ

Saldırı sonucu yaralanan 2 askerden Jandarma Uzman Çavuş Şahin, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

TURGUTLU'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Turgutlu Kurtuluş Mahallesi Menteş Sokak üzerinde ikamet eden Şahin ailesine acılı haberi Turgutlu Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Haşim Olgun, Turgutlu Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Türker ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin verdi. Acılı haberi alan baba Mehmet Ali Şahin ve anne Hazar Şahin sinir krizi geçirdi.

AİLENİN FERYADI SOKAKTA YANKILANDI

Acılı haberi veren protokol üyeleri aileyi teselli etmeye çalışırken ailenin feryadı sokakta yankılandı. Aslen Erzurumlu olan ve Turgutlu'da yaşayan Şahin ailesinin 5 çocuğundan biri olan Ali Şahin'in şehit haberi tüm Turgutlu'yu yasa boğdu.

Acılı haberi alan Turgutlu halkı ve aile yakınları Şahin ailesinin evine akın etti. Turgutlu Belediyesi personeli olduğu öğrenilen acılı baba "oğlum" diyerek acılı ağıtlar yakarken ailenin feryatları yürekleri dağladı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Ali Şahin Güncel Haberler

title