Haberler

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

MEMUR-SEN Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, Diyarbakır'daki terör saldırısıyla ilgili, "Milletimiz, ülkemizin huzurunu, istikrarını ve kardeşliğini hedef alan bu tür tuzakların farkındadır" açıklamasında bulundu.

Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, MEMUR-SEN ailesi olarak hain saldırıyı kınadıklarını, bu terör olayında vahşet emrini verenleri lanetlediklerini belirtti.

Bu hain senaryoyu sahneye koyma emrini verenlerle burada tetikçilik görevini üstlenenlerin derhal yakalanması isteyen Deniz, iç huzuru bozma amacındaki bu mühendisliğin ortaya çıkarılması ve milletle paylaşılması gerektiğini bildirdi.

Teröristlere hak ettikleri cezanın verilmesinin son derece önemli olduğunu belirten Deniz, şunları kaydetti:

"Milletimiz, ülkemizin huzurunu, istikrarını ve kardeşliğini hedef alan bu tür tuzakların farkındadır. Ortak akıl ve sağduyuyla, kardeşlik hukuku içerisinde bu çirkin saldırılara karşı birlikte mücadele etmek, ülkemize karşı kurulan sinsi tezgahların boşa çıkarılması için vazgeçilmezdir. Terör hadiseleri bir anlamda topluma nifak sokma amaçlı hadiselerdir. Bugün nifaklara ve tuzaklara yenik düşme günü değil, birlik beraberliği tahkim etme günüdür. Şimdiye kadar kurulan tuzaklara düşmeyen, badirelerin içerisinden birlik beraberlikle çıkan milletimizin ferasetinin terörü bir kez daha yeneceğine olan inancımızı ifade ediyor, MEMUR-SEN ailesi olarak yaşanan terör saldırısını kınıyoruz."

Kahta Belediye Başkanı Toprak

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da Diyarbakır'daki terör saldırısını kınadı.

Toprak, belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, terör saldırısında Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi ve polislerin şehit edilmesi haberini büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

Hiç kimsenin Allah'ın verdiği canı almaya hakkının bulunmadığını vurgulayan Toprak, "Diyarbakır'da meydana gelen menfur saldırı sadece Baro Başkanına ve güvenlik güçlerimize  yapılmadı. Bu saldırı tüm bölge halkına yapılmış, kurşunlar huzur ve barışa sıkılmıştır. Bu saldırıyı yapanları lanetliyorum, yaşamını yitiren Baro Başkanı Elçi ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahman Toprak Diyarbakır Ali Deniz Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title