Haberler

Diyarbakır'daki Silahlı Kavga

Vali vekili Mehmet Yiğit: "İlk belirlemelere göre arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı düşünülen olayda toplam 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı"

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ölenlerin sayısı 3'e, yaralı sayısı 7'e yükseldi. Ölenler arasında 2 yaşında bir çocuğun bulunduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Lice ilçesine bağlı Kutlu köyünde aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Tokur ve Teker ailelerinin fertleri, sabah saatlerinde Diyarbakır Canlı Hayvan Borsası'nda karşılaştı. Burada çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili Kutlu köyünde de tarafların akrabaları arasında çıkan silahlı kavgada 2 yaşındaki bir çocuğun daha hayatını kaybettiği öğrenildi.

Vali vekili Mehmet Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın yaşandığı Kutlu köyünde gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten Yiğit, "İlk belirlemelere göre arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı düşünülen olayda toplam 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Kutlu köyündeki olayda 2 yaşındaki bir çocuk da yaşamını yitirdi. Köyde şuan itibarıyla gerekli önlemler alınmış durumda" dedi.

Bu arada olayda ağır yaralanan bir kişi, ambulans helikopterle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Lice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title