Haberler

Diyarbakır'da Uyuşturucuya Karşı Yürüyüş Yapılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hevra Destek Merkezi, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla yürüyüş düzenleyecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hevra Destek Merkezi, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla yürüyüş düzenleyecek.

Hevra Danışma ve Destekleme Merkezi Koordinatörü Fırat Düzgün, yaptığı açıklamada, yürüyüşün yarın Yenişehir Ofis semti AZC Plaza önünde saat 16.30'da başlayacağını ve Şeyh Sait Meydanı'nda sona ereceğini belirtti.

Belediyenin geçen aylarda yaptığı madde bağımlılığı alan araştırmasının sonuçlarından yola çıkarak koruyucu ve önleyici çalışmaları daha etkin bir şekilde hayata geçirmek istediklerini ifade eden Düzgün, "Koruyucu ve önleyici çalışmalarda yerel yönetimlerin daha etkin olması durumunda bağımlılıkla mücadelede daha iyi sonuçlar alınacaktır" dedi.

Merkez ilçelerde çalışmalarının devam ettiğini aktaran Düzgün, önümüzdeki dönemlerde diğer ilçelerde de çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title