Haberler

Diyarbakır'da Trafik Kazası: 4'ü Asker, 5 Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'da kavşağı dönmeye çalışan askeri zırhlı araç ile sivil plakalı araç çarpıştı. Kazada 4 asker ile sivil aracın içerisinde bulunan 1 vatandaş yaralandı.

Diyarbakır'da askeri araç ile sivil bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü asker, 5 kişi yaralandı.

KAFA KAYA ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgilere göre, kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde meydana geldi. Burada, kavşağı dönmeye çalışan askeri zırhlı araç ile sivil plakalı araç çarpıştı.

4 ASKER YARALANDI

Kazada, askeri araç takla atarken, içerisinde bulunan 4 asker ile sivil aracın içerisinde bulunan 1 vatandaş yaralandı. Yaralı askerler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne, vatandaş ise Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

MEHDİNİN SAVAŞI:

ben şeyh abdullahtan dinledim bunu 20 sene önce anlatıyordu suriye de savaş çıkacak suriye türkiyeye kaçaçak sonra türkiyeyi vuracaklar savaşın fitili amik ovasında başlayacak yani hadislerde geçen bölge bayırbucak ın oldugu yerdir bu savaştan kim kaçarsa Allah cennetini almayacak hz mehdinin gelecegi savaş az hadisleri araştırın

4
6
yanıtYanıtla
ses:

Halkın ahı mı tutuyor son 3 günde D. bakırda polis ve askerlerin araçları kaza yaptı sonuç biri polis biri asker öldü toplamda 20 polis asker yaralandı son 5 ayda ise 200 den fazla asker polis bu şekilde yaralandı Allah c. c büyüktür camiyi mesken yapanı halk biliyor halkı dinden imandan soğutan tek bir şey var burdaki asker ve polis zulmudur siz ise batıda askeri polisi haşa peyagmber görürsünüz halk biliyor onları

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title