Haberler

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Diyarbakır polisi, düzenlediği terör operasyonunda eylem amaçlı kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirdi.

Diyarbakır polisi, düzenlediği terör operasyonunda eylem amaçlı kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bağlar ilçesi Körhat Mahallesi'nde bir eve düzenlediği operasyonda eylem amaçlı kullanılan malzeme ele geçirdi. Operasyonla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, ele geçirilen malzemeler arasında el yapımı parça tesirli bombanın yanı sıra, havai fişek çeşitli malzemeler yakalandığı ifade edildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "PKK/KCK terör örgütü mensupları ve örgüt adına faaliyetlerde bulunan şahısların deşifre edilerek yakalanmalarına yönelik olarak devam eden çalışmalar kapsamında Bağlar ilçesi Körhat Mahallesi'nde bulunan bir ikamette yapılan arama neticesinde, yaklaşık 30 kilogram ağırlığında beyaz tanecikli toz madde, 2 adet atılmaya hazır vaziyette el yapımı basınç ve parça tesirli bomba, yaklaşık 2 kg ağırlığında benzin, 1 adet tahrip gücünü artırmak amacıyla kullanılan çakmak gazı tüpü, 10 adet havai fişek, parça tesirini artırmak amacıyla kullanılan çiviler, ateşlemede kullanılan fitiller, 5 adet kimlik gizlemek amacıyla kullanılan kar maskesi ve çok miktarda giyim malzemesi, molotof kokteyli yapımında kullanılan boş şişeler, çok miktarda terör örgütü ve elebaşını simgeleyen bez parçaları ele geçirilmiş olup, örgütünün eylem faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellemesine yönelik çalışmalar aralıksız ve kararlı bir biçimde, vatandaşlarımızın güvenliği için tüm devlet kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde sürdürülmeye devam edecektir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Diyarbakır Valiliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title