Haberler

Diyarbakır'da Talihsiz Kaza

Diyarbakır’da cadde üzerinde bulunan tümseği göremeyen araç sürücüsü otomobiliyle birlikte uçarak kaldırımda bulunan aydınlatma direği ile parkın duvarına sıkıştı.

Edinilen bilgilere göre; kaza gece saat 00:30 sularında Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Şehitlik semti Yaradakul Caddesi'nde meydana geldi. İşyerlerini kapattıktan sonra yola çıkan 4 kişi, Şehitlik semtinde bulunan Yaradakul caddesi girişinde bulunan tümseği fark edemeyip tümsekten suratli geçti. Çarpmanın şiddetiyle araç uçarak yolun yan tarafında bulunan aydınlatma direği ile parkın duvarına sıkıştı. Kazada 4 kişi araçta sıkışarak mahsur kaldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan 4 kişiyi aracın tavanını keserek çıkarırken yaralılar olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan 1’i durumunun ağır öğrenilirken olayı gören bir vatandaş “Her yerde tümsekler plastikten yapılırken neden bizim memlekette asfalttan yapılıyor. Bu tür kazalar cadde üzerinde bulunan tümseğin boyasının olmamasından dolayı her gün yaşanıyor ve kazanın olduğu yer ölüm yeridir” diye duruma tepki gösterdi. 

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kaza yapan araç çekici yardımıyla sıkıştı yerden kaldırılırken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

title