Haberler

Diyarbakır'da Şüpheli Aracı Durdurmaya Çalışan Polis Kazada Şehit Oldu (3)

TOPRAĞA VERİLDİDiyarbakır'ın Bismil karayolunda kobra tipi zırhlı araçla göreve giderken kamyonun çarpması sonucu şehit olan Özel Harekat polisi Bülent Ay için Niksar ilçesinde tören düzenlendi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Diyarbakır'ın Bismil karayolunda kobra tipi zırhlı araçla göreve giderken kamyonun çarpması sonucu şehit olan Özel Harekat polisi Bülent Ay için Niksar ilçesinde tören düzenlendi. Ulu Camii bahçesi yetersiz olduğu için tören Ulucan Ortaokul bahçesinnde yapıldı. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Amasya Valisi Salih Işık, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 48'nci Piyade Eğitim Alayı ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Aykut Biçeroğlu, Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, il protokolü, Şehit Bülent Ay'ın ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Şehit polis Bülent Ay'ın cenazesinin getirilişi sırasında eşi Neslihan Ay, 11 yaşındaki oğlu Alper Tunga Ay ve 14 yaşındaki kızı Beyza Yaren Ay tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit Bülent Ay'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Harmancık Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Niksar Bismil Tokat Politika Güncel Haberler

title