Haberler

Diyarbakır'da Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı

Güncelleme:

IŞİD'in Kobani'yi ablukaya olmasından sonra Türkiye'ye karışırken olayların en yoğun yaşandığı ve 10 kişinin yaşamını yitirdiği Diyarbakır'da Salı günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı uzaltıldı. Diyarbakır'daki sokağa çıkma yasağı, Cuma günü saat 06.00'a kadar uzatıldı.

YASAK CUMAYA KADAR UZATILDI

Diyarbakır Valiliği, sokağa çıkma yasağı kararının Perşembe gündüz için kaldırıldığını, akşam saat 18.00'den cuma günü saat 06.00'a kadar tekrar uygulanacağını bildirdi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valilikten yapılan açıklamada, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince ortaya çıkan şiddet eylemleri nedeniyle bozulan asayiş ve güven ortamının tekrar tesis edilmesi için Diyarbakır genelinde 09 Ekim 2014 Perşembe sabah 06.00'a kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği hatırlatıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan değerlendirme sonucu gündüz sokağa çıkma yasağı tamamen kaldırılmış olup, sokağa çıkma yasağı, ilimiz merkez Sur, Bağlar, Kayapınar ve Yenişehir ilçeleri ile Silvan, Bismil, Lice, Dicle ve Hani ilçeleri için 09 Ekim 2014 Perşembe akşam 18.00 ile 10 Ekim 2014 günü Cuma sabah 06.00 saatleri arasında olacak şekilde yeniden düzenlenmiştir."

Açıklamada ayrıca, şehrin huzuru, vatandaşların can ve mal güvenliği bakımından sokağa çıkma yasağına uyulmasının büyük önem arz ettiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Valiliği Türkiye Kobani Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

ali kına:

çıkmasınlar sokaga hayvan kürtler insan değiller zaten hayvan gibi inlerinde otursunlar

3
17
yanıtYanıtla
HİZBUDİYERBEKİR:

HUDAPAR PKK LILARDAN BUNUN HESABINI SORCAK MÜSLÜMAN KANI AKITAN PKK MUNAFIKLARI İMANSIZ ŞEREFSİZLER

5
10
yanıtYanıtla
hasan ulucak:

gün bu gün bitirin su pkk yi.

7
8
yanıtYanıtla
kara:

sanki bi halta tarıyor yasak, şerefsizler yine eylem yapıyor

4
6
yanıtYanıtla
HEZAX:

IŞİD, 6240 Türkmen''i öldürmüş800 Türkmen kadını cariye diye satmış2000 Türkmen kadına tecavüz etmiş yerinden yurdundan etmişIŞİD bugün Irak''ta 1 Türkmen Milletvekilini idam ettiülkücüler ve yobazlar Türkmenler katledilirken sokağa çıkmayı akıl edemedi de Kürtler sokağa çıkınca mı sokağa çıkmak akıllarına geldi. . .

8
2
yanıtYanıtla
gariban:

zaten kekolar geceleri disari cikamaz isd korkusundan

2
4
yanıtYanıtla
ahmet duran:

Charles Darwin türkler hakkında ne demiş bunu araştır. . .

yanıt0
yanıt0
mavi:

abim polis siirte ve yıgenım hasta aylar oncesınden bıletını ayarladı kızını doktora getırecektı ızmıre. ben ne dıyeyım bılmemkı kürdüm amenna ama kardesım bu sokak savaslarıyla bır yere varılmaz su an kürd kürdü öldürüyor. türkelrin umrunda degıl zaten

4
0
yanıtYanıtla
malatya serdarı:

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI UZATACAĞINIZA POLİS VE ASKERİMİZE VUR EMRİNİ VERİN. ONLARIN ELİNİ KOLUNU BAĞLAMAYIN. BAKIN SOKAĞA ÇIKABİLİYORLARMI.

2
1
yanıtYanıtla
PİYONLAR HESABI VERECEK:

TÜRKİYEYİ IRAK VE SURİYE GİBİ YAPMANIN ADIMLARINI AŞAMA AŞAMA PROJENİN AYAK SESLERİNİ IRAK VE SURİYEDEN SONRA TÜRKİYEDE HİSSETTİRMEYE ÇALIŞAN PERDE ARKASI GÜÇLER: KESİNLİKLE DEVLET KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR, SANMAYINKİ PERDE ARKASI HER ZAMAN ASKER POLİSLE ERGENEKON-PARALEL OYUNU İLE KAPATILIR. BU SEFER İDAMLA YARGILANACAKSINIZ VE TEKER TEKER DEVLET SİZİ İNİNİZDEN ÇIKARACAKTIR. PATRONLAR DAHİL.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title