Haberler

Diyarbakır'da Sokağa Çıkma Yasağı! Operasyon Başlatıldı

Güncelleme:

Sur ve Yenişehir ilçelerindeki bazı mahallelerde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından özel harekat TİM'leri ve komandoların da katılımıyla operasyon başlatıldı.

Diyarbakır Valiliği tarafından merkez Sur ve Yenişehir ilçesinde bulunan 9 mahallede saat 05.00 itibariyle ikinci bir emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirildi.

SOKAĞA ÇIKMAK YASAK

Diyarbakır Valiliğinin saat 05.00'da ilan ettiği sokağa çıkma yasağından sonra saat 06.00'da kapsamlı operasyon başlatıldı. Özel harekat polisleri ve komandolar tarafından yürütülen operasyon kapsamında halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden teröristlere yönelik çalışmalar başlatıldı.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Teröristlerin barındığı bölgelere giren özel harekat polisleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 3 terörist vurularak etkisiz hale getirildi. Sur ve Yenişehir ilçelerinde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği 9 mahallesinde operasyonlar tüm hızla devam ederken, yer yer güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışmaların sürdüğü belirtildi. Polis ekiplerinin operasyon düzenlediği bölgede silah sesleri yankılanıyor.

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Valilik kararıyla Sur ilçesinde Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Gazi Caddesi, Cemal Yılmaz ile Yenişehir ilçesi Feritköşk ve Dicle mahallerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasağın ilan edildiği ilçede barınan ve halkın can güvenliğini tehlikeye atan terörist gruplarının bertaraf edilmesi için geniş katılım ve kapsamlı operasyon devam ediyor.

NUSAYBİN'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI

Mardin Valiliği tarafından dün gece saat 22.00'dan beri uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün saat 10.00'da kaldırıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 5 bin 442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi uyarınca, Nusaybin İlçesi'ndeki Abdulkadirpaşa, Fırat ve Yenişehir Mahallesi'nde dün saat 22.00'den geçerli olmak üzere ilan edilen sokağa çıkma yasağı kararı bugün saat 10.00'dan itibaren kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Valiliği Yenişehir Nusaybin Mardin Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (218)

sosyalistMobil-ANDROID:

Başlığın gerçeği; Diyarbakırda sivillere operasyon..

27
106
yanıtYanıtla
TAMER:

İsminde hayır olmayanın lafında kıymet olmaz. Devlet gereğini yapacaktır. bu devleti beğenmeyenlere a ha kuzey ırak, Sosyalistlere a ha Küba ve Rusya tabi sizi kabul ederlerse !

yanıt17
yanıt5
Fedaral:

Sivillere yonelik olsa canli kalmaz...ne kadar cahilsin

yanıt11
yanıt2
sosyalistmiş:

Hadi lan ordan. Dingil.

yanıt8
yanıt3
Misafir:

Ya ozaman niye masum dediginiz siviller camlara balkonlara cikip tencere tava caliyor. Pkkya destek veriyor. Size hersey mustehak

yanıt29
yanıt3
AmedliMobil-ANDROID:

Bir kürt olarak bıktık artık bu pkk nın halka yaptıklarından.bi huzur verin ya.ne bu millet huzursuz.hergün zorla dûkkanlar kapattırılıyor.defolun artık.

56
10
yanıtYanıtla
metin:

en cok zarari siz goruyorsunuz ama hala hdp ye silme oy veriyorsunuz bu nasil is abiler

yanıt15
yanıt9
kürd:

Demirtan ayaklanma için konuşma yapsın yeter artık bu türk devletinin zülmüne bir son dememiz lazım

14
49
yanıtYanıtla
antipkk:

Kes lan pis PKKli seni! Terörist siziniz zülmü yapanda siz!

yanıt11
yanıt9
1:

HAHAHA SİZİN YAPTIĞINIZ AYAKLANMA ANCAK OTURDUĞUNUZ KOLTUKTAN AYAĞA KALKMA OLUR .

yanıt1
yanıt5
Tüm 218 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title