Haberler

Diyarbakır'da Seyir Halindeki Otomobile Molotof Atıldı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yüzü maskeli ve silahlı bir grup seyir halindeki bir otomobile molotofkokteyli attı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yüzü maskeli ve silahlı bir grup seyir halindeki bir otomobile molotofkokteyli attı. Sürücü alev alan araçtan son anda canını kurtardı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine Bağlı Ferit Köşk ve Fiskaya semtlerinde yolları trafiğe kapatan yüzü maskeli ve silahlı grup, yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Şahısların silah doğrulttuğu aracın sürücüsü, hızla bölgeden uzaklaşırken bu esnada saldırganlar

molotofkokteyllerle kaçan aracı ateşe verdi. Araç alevler içerisinde kalırken sürücüsü ise kendini araçtan atarak yara almadan kurtuldu.

Haber verilmesi ise üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yanan otomobile söndürdü. Kullanılmaz hale gelen otomobil polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında çekiciyle olay yerinden çekilirken saldırganların yakalanması için polis operasyon başlattı.

Öte yandan Diyarbakır'ın Sur, Bağlar ve Kayapınar ilçelerine bağlı bazı ara sokaklarında saklanan göstericiler bölgede devriye faaliyeti yürüten polis ekiplerine ses bombası ve havai fişeklerle saldırırken polis ekipleri de göstericilere tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede bulunarak dağıttı.

Ayrıca kentte halkın huzur ve güvenini bozan gruplara yönelik polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi alarak toplanmasına izin vermeyip anında müdahalede bulunuyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Kenan Mardin:

Yemişim böyle müdahaleyi. Nerde kaldı Güvenlik yasası. Bir köpek vurur gibi vurun indirin.

3
0
yanıtYanıtla
Kemal Polat Mobil-IOS:

Kenan Mardin üslubuna dikkat et ne demek bir köpek vurur gibi vurun başka bir benzetme bulamadın mı.. Sen hep Köpekleri mi vurursun..!! Hayvan Şiddeti tabirlerinden vazgeçin.. Bir köpeğe kurban ederim senin gibi düşünenleri..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title