Haberler

Diyarbakır'da Polise Parça Tesirli Bombayla Saldırı

Güncelleme:

Diyarbakır'da yüzü maskeli kişi veya kişilerce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne el yapımı ve parça tesirli bombalı saldırıda bulundu. Olayda bir polis kolundan yaralandı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yüzü maskeli kişi veya kişilerce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne el yapımı ve parça tesirli bombalı saldırıda bulundu. Atılan el yapımı bomba nöbet tutan polis memuruna isabet etmesi sonucu polis memuru kolundan yaralandı. Saldırı sonrası bölgede özel harekat polislerinin katılımıyla hava destekli operasyon başlatıldı.

BÜYÜK GÜRÜLTÜ İLE PATLADI

Edinilen bilgilere göre olay gece saat: 01: 40 sularında Diyarbakır'ın Sur ilçesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. Yüzü maskeli kişi veya kişiler İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutan polislere yönelik el yapımı ve parça tesirli bombayla saldırdı. Atılan bomba polis memuruna isabet etmesi sonucunda büyük bir gürültüyle patlarken, ismi öğrenilemeyen polis memuru kolundan yaralandı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralı polis memuru olay yerine sevk edilen ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRI SONRASI HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Yaşanan saldırı sonrası bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri hava destekli ve özel hareket polislerinin desteğiyle operasyon başlattı. İlçede bulunan sokaklara zırhlı araçlarla giren polis ekiplerine havadan destek verildi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yüzleri maskeli şahısların yakalanması için ilçelerden polis takviyesi yapıldı.

Olay sonrası merkeze bağlı Sur ilçesini ablukaya alan polis ekipleri saldırganların yakalanması çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

KURT66Mobil-ANDROID:

Olmaz efendim polis karşılık vermesin açılım türküsü var ortada

8
5
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

VERİN POLİSEE YETKİYİ. . . YA BU POLİSE YETKİ VEREN HALKI HİÇ DÜŞÜNNMÜYORMU. . BİR YERLERDE ÖFKE PATLAMASINA NEDEN OLABİLİR HALKTAN. . . TABİKİ KİMSE ÖLMESİN. . . . DAHA DÜN YUKSEKOVADA ÇITA GİBİ İKİ KÜRT GENCİ ÖLDÜ KAMU DÜZENİNE GİRMİYORUM KÜRTLER YAŞAM HAKKI. . .

6
4
yanıtYanıtla
MRSL:

arkadaş herkes insanca yaşicak öyle bombalayarak ağzını yüzünü kapatarak molotof atarsan ister çıta ol ister beşon. Gebermeyi hakedersin. Ne bu şimdi dertleri ne bunların ????

yanıt1
yanıt1
iyi bakalım:

yakılan yıkılan kamu mallarını artık önemsemiyorum. . yaralanan veya ölen polisleride önemsemiyorum. . . banene. . . . . iç kesimlerde denetleme adı altında eziyet ederseniz heee

5
3
yanıtYanıtla
Aytaç Ataman:

Benim anlamadığım durmadan polis le ilgili yok karşı koyacak-yok Molotof - sapan silah sayılacak deniyor, adamlar bomba atıyor madem bu ne sayılıyor da karşı koyamıyoruz. Sen halkı - binanı - evini - kendini koruyamayacaksan bu kanunların çıkması sözde sanırım. Biz burada adamın birine elimizi kaldırsak dibimizde bitilir, ama orada demek farklı oluyor.

6
2
yanıtYanıtla
Hubeydiye Anlaşması:

Kureyşli kafirlerin hubeydiye anlaşmasını bozdukları olayı anımsatan şeyler yapıyor kafirler.

5
2
yanıtYanıtla
fasafisomobilWeb@haberler.com:

Kazadir kaza

5
0
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

amerikalilar atom bombasini hirosimaya atacagina diyarbakira atsalardi kesin cennetliklerdi

3
1
yanıtYanıtla
Şeriat istiyoruz:

Alsana demokratik laik hukuk sistemi.

3
0
yanıtYanıtla
antepli:

pararlel

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title