Haberler

Diyarbakır'da Petrol Hırsızlığı

Güncelleme:

Diyarbakır Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığınca hırsızlık ile mücadele kapsamında önleyici kolluk devriyesi icra edildiği belirtildi.
İcra edilen devriye faaliyeti esnasında; Bağlar ilçesi Serapgüzeli mahallesi yol ayrımında şüphe üzerine durdurulmak istenilen kamyonetin ikaza uymayarak kaçmaya başladığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Yapılan takip sonucunda yakalanacağını anlayan araç şoförü kamyoneti bırakarak karanlıktan istifade ile ormanlık araziye doğru kaçmıştır. Şoförü tarafından terk edilen araçta yapılan incelemede; aracın arka koltuklarının söküldüğü ve bu bölüme özel dizayn edilmiş 1.000 TL'lik depo düzeneğinin kurulmuş olduğu ve depo içerisinde de BOTAŞ boru hattından çalındığı değerlendirilen yaklaşık 800 lt ham petrol olduğu tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan 1 araç ile araçta bulunan 800 litre çalıntı ham petrole el konulmuş olup, olay ile ilgili kimliği tespit edilen 1 şüpheli yakalanarak hakkında adli işlemlere başlanılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir"

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Diyarbakır Valiliği Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title